Trods en mand i undertal i mere end en time lykkedes det med 1-1 FC Vendsyssel at afværge sæsonens første hjemmebanenederlag mod topholdet fra Horsens.

Muligheden for at bringe sig helt til tops i 1. division blev forpasset. Men med et udlignende mål scoret 10 sekunder før tid og en mand i undertal gennem det meste af mødet med oprykningskandidaterne fra AC Horsens, kunne FC Vendyssel være mest tilfredse med forløbet af onsdagens kamp.

Kjartan Finnbogasson bragte gæsterne fra det østjyske foran efter 17 minutter spil, og da Patrick Bang Nielsen så direkte rødt kort derefter, så det sort ud i Hjørring.

FC Vendsyssel var trods 0-1 ved pausen ikke ude af et opgør, hvor Horsens trak sig længere tilbage på banen og overlod mere intiativ end nødvendigt til værterne.

Det gav hjemmeholdet så megtet gejst, at det udlignende mål ikke lignede nogen uopnåelighed. Det udnyttede Jens Kristian Sørensen til at sørge for slutresultatet 1-1.

I onsdagens anden kamp måtte også Fredericia se muligheden for en topplacering glide sig af hænde, da Skive hjemme vandt 2-0. Det var skibonitternes anden sejr på stribe, og holdet er dermed over nedrykningsstregen.