Nicklas Bendtner var ikke med i den Wolfsburg-trup, der torsdag fik en vigtig sejr på 4-2 ude over russiske Kuban Krasnodar.

Den danske angriber havde nemlig i løbet af ugen pådraget sig en mindre lyskenskade under træning. Derfor gjorde han det - ifølge BTs tyske kilder - allerede i tirsdags klart, at han ikke ville komme i spil til torsdagens Europa League-kamp.

Tyskerne kunne dog uden Bendtner, da russernes svensker Andreas Granqvist, hårdt presset af Bendtners rival Ivica Olic, lavede et selvmål kort før pausen. I anden halvleg blev føringen udbygget på mål Luiz Gustavo og to af den hurtige belgier Kevin de Bruyne. Russernes mål blev sat ind af Wanderson og Andreas Granqvist på et straffespark.

Med sejren holder Wolfsburg liv i håbet om at komme videre fra Gruppe H. I gruppens anden kamp tog Lille og Simon Kjær i mod Everton. Danskeren spillede hele kampen og havde derfor en central rolle i, at Everton ikke fik scoret i kampen, der endte 0-0.

I Hviderusland var der også dansk spilletid, da Dinamo Minsk tog i mod Guingamp, der havde både Jonas Lössl og Lars Jacobsen i startopstillingen. Her lykkedes det for Lössl, der var på ugens hold i Frankrig i weekenden, at holde buret rent i kampen, der også endte 0-0. Ronnie Schwartz sad på bænken for franskmændene i hele kampen.

Sidste dansker i aktion i torsdagens tidlige Europa League-kampe var Alexander Scholz, der fik hele kampen for Lokeren, da belgierne tabte 0-2 til tyrkiske Trabzonspor.