Nicklas Bendtner fik lørdag aften en meget tiltrængt succesoplevelse, da han spillede hovedrollen i Wolfsburg Super Cup-triumf mod Bayern München.

Efter 70 minutter og ved stillingen 1-0 til Bayern kaldte Wolfsburg-cheftræner Dieter Hecking danskeren, der nok en gang var startet på bænken, til sig.

»Du skal forsøge at holde fast i bolden og score et mål,« lød den enkle besked til Bendtner ifølge Wolfsburgs hjemmeside.

Og den kontroversielle angriber havde tydeligvis forstået ordren. Først udlignede han, og senere sparkede han det afgørende spark i straffesparkskonkurrencen i kassen.

Bendtner var efterfølgende ydmyg nok til at takke sin belgiske holdkammerat Kevin De Bruyne for oplægget til 1-1-målet.

»Kevin havde løbet uafbrudt i 90 minutter. Jeg havde ikke troet, at han havde mere i sig, men så frigav han endnu en gang noget ekstra energi,« sagde Bendtner til klubbens hjemmeside.

Og Bendtner ville efter sin afgørende straffesparksscoring heller ikke høre tale om, at han skulle kåres som Kampens Spiller.

»Alle skytterne scorede jo, og Koen (Koen Casteels - debuterende Wolfsburg-målmand, red.) snuppede et straffespark. En fantastisk debut for ham. For mig var han Kampens Spiller.«