De fleste kender til chokoladebaren Toblerone, men de færreste ved, hvordan man i virkeligheden giver sig i kast med at spise den lækre nøddechokolade.

Kender du det, når man sidder lørdag aften og glæder sig til et lækkert stykke slik, og Tobleronen står foran dig. Med fråde om munden kaster du dig over den, men du irriteres straks over, at det skal være så besværligt at få et lille stykke af det lækre chokolade.

Det skal nemlig knækkes af først, og det er ikke sikkert, at man kan få presset fingrene ned mellem chokoladen. Samtidig vil man også gerne undgå at gøre det ellers så lækre stykke chokolade til en bakteriebombe.

Mange placerer nemlig én finger mellem toppen på to af Tobleronens chokoladetrekanter. Herefter presser man formentlig mod sig selv for at knække et lille stykke fra chokoladebaren af.

Men nu har en kløgtig YouTube-bruger fundet frem til, at der altså er en lang bedre - og hygiejnisk - måde at gøre det på.

Det er altså ikke nødvendigt at lave det velkendte knæk mod sig selv, Toblerone er nemlig designet således, at man kan presse en finger øverst på det yderste stykke ind mod resten af chokoladebaren.

På den måde kan man således knække et lækkert stykke chokolade af, uden at man efterlader udnøvendige bakterier til den næste slikhungrende person, der kaster sig over chokoladen.