KIF Kolding København vandt topkampen på hjemmebane mod Bjerringbro/Silkeborg takket være en flot defensiv indsats og en stærkt spillende Kasper Hvidt i målet. Aalborg lavede et sensationelt comeback på udebane mod Team Tvis Holstebro.

Team Tvis Holstebro var foran med 14-8 ved pausen, og det lignede en formsag at køre sejren hjem. Men Aalborg mistede aldrig troen på, at kampen kunne vendes.

Og vendt, det blev den. For Aalborg vandt anden halvleg med 16-9, hvilket var nok til at give nordjyderne en sejr på 24-23. TTH fandt derfor på smerteligste vis ud af, at en kamp ikke er slut, før den fede dame har sunget.

KIF Kolding København har været noget nær ustoppelige i indeværende sæson af Herre Håndbold Ligaen, hvor det således kun er Aalborg, der har formået at besejre dem. Og i lørdagens topkamp mod Bjerringbro/Silkeborg viste de igen, hvorfor de er den store mesterskabsfavorit med en sejr på 24-20.

Kasper Hvidt viste i kampen, at han stadig har høj klasse trods en fremskreden alder, og han holdte modstanderen på bare otte scoringer i første halvleg. Udeholdet var bedre med i anden halvleg, men der var aldrig tvivl om udfaldet.

KIF Kolding København topper fortsat tabellen med 33 point for 18 kampe. De har hele seks point ned til nummer to, Aalborg.

Bjerringbro/Silkeborg ligger på tredjepladsen med 23 point. Samme pointantal har HC Midtjylland, der sejrede tidligere på dagen. Skjern har mulighed for at overtage tredjepladsen, når de søndag møder rækkens bundhold, Odder.