Det var giganternes møde, da Barca håndboldherrer tog imod de regerende tyske mestre.

Det kunne have været en Champions League-finale, da to af håndboldsportens giganter, FC Barcelona og THW Kiel, søndag tørnede sammen på spansk grund i den første af to kvartfinaler i mesterholdsturneringen.

Det blev et brag af en kamp, og et drama, hvor de to mandskaber hele tiden fulgtes ad. Kiel så ud til at have kampen under kontrol i de første 30 minutter blandt andet i kraft af fremragende målmandsspil af franskmanden Thierry Omeyer.

Kiel førte 15-14 ved pausen, men Barcelona, der havde Jesper Nøddesbo med på stregen i store dele af kampen, fik samlet sig i pausen og arbejdede sig tilbage i opgøret i kraft af solidt forsvarsspil, ligesom Barcelonas keeper Danijel Saric fandt storspillet frem.

Barcelona førte en overgang med fire mål, men på en god slutspurt nåede Kiel at begrænse nederlaget til 27-25, og dermed er alt helt åbent, når de to hold mødes til returkamp i Kiel på søndag kl. 18.30.

Jesper Nøddesbo spillede en fin kamp og scorede fem mål i opgøret.

I søndagens anden kvartfinale tabte Jesper "Kasi" Nielsens Rhein-Neckar Löwen hjemme 29-27 til fransk Montpellier, og dermed for AG København-ejeren svært ved at nå Final4-kampene med sit tyske håndboldprojekt i denne sæson.