PSG, med Mikkel Hansen og Nikola Karabatic i spidsen, er af mange eksperter tippet som de helt store favoritter til at vinde Champions League-trofæet i denne sæson. Det var der dog ikke nogen, der havde fortalt Flensborgs danske drenge, der i CL-premieren smadrede PSG med 39-32 hjemme i Flensborg.

Der var lagt op til et sandt danskerbrag, da Flensborg hjemme tog imod Paris Saint Germain i herrernes Champions League-turnering. Flensborg med Anders Eggert, Lasse Svan, Rasmus Lauge, Kevin Møller, Anders Zachariassen og Thomas Mogensen tog fra kampens start fuldstændig pusten fra Paris Saint Germain med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard på holdkortet.

Med fornuftigt angrebsspil og en lynhurtig kontrafase slog Nordtyskerne et hul på 17-9 efter tyve minutters spil, inden franskmændene reducerede en smule til pausestillingen 21-16.

Mikkel Hansen spillede ikke en af sine bedste kampe, og det var medvirkende til, at franskmændene ikke var i nærheden af at vinde kampen. Det dårlige franske forsvarsspil fortsatte i anden halvleg alt i mens angrebs- og kontraspillet flød for hjemmeholdet. Dermed vandt Flensborg helt ubesværet 39-32.