Igen var det marginalerne, der sikrede AG København to point i slutspillet, da de regerende danske mestre fra AaB besøgte Brøndby Hallen

AG København gik helt suverænt gennem grundspillet i herrehåndbold og mistede kun point i to uafgjorte kampe mod Skjern og Bjerringbro-Silkeborg.

I slutspillet har AGKerne imidlertid fået modstand til sidste blodsdråbe i de to hidtidige kampe. I onsdags mod Team Tvis blev det til en smal sejr på to mål, der først blev sikret i de allersidste minutter.

Lørdag dannede Brøndby Hallen hjemmebane for AG København mod AaB, og igen måtte Kasi-Jespers stjernehold slide særdeles hårdt i det hele vejen.

Via 11-11 ved pausen fulgte det skadesramte AaB-hold med hele vejen, men i de sidste hektiske minutter manglede de afgørende kræfter måske for den smalle, nordjyske trup, der måtte se AG København sikre sig endnu to point til slutspilskontoen i kraft af sejren på 27-26 over AaB. Kampen blev i øvrigt afgjort på et kontroversielt mål af Mikkel Hansen, der så ud til at tage for mange skridt ved den afgørende scoring til 27-25, som afgjorde kampen.

Dermed er AG København seks point foran de regerende mestre, og med blot fire kampe igen for de to hold, betyder det sandsynligvis, at AaBerne har mistet chancen for en ny DM-finale.

AG København ligger trods den øgede modstand nu lunt i svinget til en kamp om DM-guldet. Men sæsonens første nederlag trænger sig efterhånden på.