KIF Kolding København havde chancen for den første Champions League-sejr, men de danske mestre blev løbet over ende til sidst af franske Montpellier.

Det har ikke ligefrem kørt i olie for KIF Kolding København i starten af denne sæson. Spillet har hakket både i Boxer Herreligaen og i Champions League, hvor det indtil søndag var blevet til to nederlag i to kampe.

Søndag gik det galt igen, da holdet var på besøg i Montpellier i det sydlige Frankrig.

Efter 14-14 ved pausen trak hjemmeholdet fra i starten af 2. halvleg og kom på 18-14.

Gæsterne fik dog ikke hanket op i sig selv, og efter et flot comeback lå det med ti minutter igen til dansk sejr, da KIF førte 25-23.

Men herefter blev de danske mestre ramt af to udvisninger, og det udnyttede Montpellier til at løbe til en klar sejr på 30-25.

Tidligere søndag indkasserede Skjern Håndbold sit første nederlag i sæsonens Champions League, da Motor Zaporozhye fra Ukraine på hjemmebane vandt 31-26 efter 15-13 ved pausen.