Team Tvis Holstebro fik ikke revanche for nederlaget i pokalfinalen, da Skjern på hjemmebane sejrede sikkert med 29-24.

Efter at have tabt knebent til Skjern i søndagens pokalfinale havde Klavs Bruun Jørgensens tropper sat næsen op efter at sende den dårlige smag af nederlag videre til den vestjyske lokalrival. Men den mission mislykkedes i den grad i deres første kamp i slutspillet.

Nærmest fra første fløjt var de grønblusede Skjern-spillere bedre i alle spillets facetter. Tempoet var højere, afslutningerne mere præcise og forsvarsspillet mere kontant. Eneste Tvis Holstebro-spiller, der kunne være sin indsats bekendt, var Peter Balling, der sendte et par missiler i mål fra højre back.

Skjern gik til pausen foran 16-11, da Henrik Møllgaard lavede kampens lækreste detalje. På et direkte tremeterkast roterede Møllgaard sin skudarm forbi seksmandsmuren og smed bolden op i det korte hjørne. En sand lækkerbisken fra landsholdsspilleren.

I anden halvleg blev forskellen på de to mandskaber yderligere udbygget. Tvis Holstebro havde svært ved at passere Søren Pedersen i Skjern-målet, og i den anden ende scorede Henrik Møllgaard og Rene Rasmussen nærmest efter behag.

Til slut var Skjern så sikre på sejren, at de mistede koncentrationen, hvilket gjorde, at sejrens størrelse kun blev på fem mål.

I Pulje 1s anden kamp slog KIF Kolding København overbevisende Århus Håndbold med 31-25 i Aarhus. Dermed topper KIF puljen med fire point, efterfulgt af Skjern med to point og Tvis Holstebro med et point.

De to bedste hold går videre til semifinalen.