Nikolaj Ehlers vandt håneretten, da han sammen med sit hold, Winnipeg Jets, slog Jannik Hansen og Vancouver Canucks i NHL.

Der var lagt op til et lille dansker-opgør, da Winnipeg Jets på hjemmebane tog imod Vancouver Canoucks. Winnipeg Jets' 19-årige dansker, Nikolaj Ehlers, kunne efterfølgende glæde sig over, at hans hold i sidste ende var bedst.

Kampen, der blev spillet natten til torsdag dansk tid, endte 4-1 til Jets. Udeholdet var dog med helt frem til slutningen af tredje periode, hvor stillingen var 2-1 til Jets. I tredje periode trak hjemmeholdet fra og scorede på tre minutter to mål, hvilket lukkede kampen. Hverken Ehlers eller Hansen spillede en afgørende rolle ved scoringerne.

Ehlers og Jets havde inden nattens kamp ikke vundet i seks kampe i træk, og sejren var derfor utrolig vigtig for holdet.

Jets ligger på nuværende tidspunkt nummer seks i Central Division med 20 point. Canucks har ligeledes 20 point, hvilket placerer dem på tredjepladsen i Pacific Division. Begge hold har spillet 20 kampe.