Aalborg Pirates fik tirsdag holdets første sejr i denne sæson, da det hjemme blev 4-2 over Rungsted. Sønderjyske tilføjede Frederikshavn det første nederlag.

Syvende gang blev lykkens gang for Aalborg Pirates, som på hjemmebane vandt 4-2 over Rungsted Ishockey.

Aalborgenserne førte 2-1, men Rungsted fik udlignet ved Erik Hjalmarsson, da der manglede otte og et halvt minut.

Derefter blev nordsjællænderne imidlertid ramt af to udvisninger, og den ene af dem blev dyr, da Lasse Jul Korsgaard scorede to minutter før tid.

Da Rungsted mod slutningen måtte satse alt, scorede svenske Olle Liss i sidste sekund.

Dermed kom Aalborg Pirates på tavlen i tabellen, hvor de dog stadigvæk er sidst. Ligesom Herlev Eagles har de kun tre point, og disse to klubber står derfor indtil videre til ikke at komme med i slutspillet.

Herlev Eagles tabte tirsdag aften 2-3 på udebane mod Herning Blue Fox.

I toppen tilføjede Sønderjyske de frederikshavnske høge deres første nederlag i ordinær tid, da de på udebane vandt 4-3. Frederikshavn White Hawks har dog tidligere tabt en enkelt kamp i overtid.

En enkelt kamp måtte i overtid tirsdag aften. Her vandt Esbjerg Energy efter straffeslag på udebane over Gentofte Stars.

Aalborg Pirates - Rungsted Ishockey 4-2 (2-0, 0-0, 2-2)

Frederikshavn White Hawks - Sønderjyske 3-4 (2-2, 1-2, 0-0)

Gentofte Stars - Esbjerg Energy 4-5 (1-2, 1-2, 2-0, 0-1)

Herning Blue Fox - Herlev Eagles 3-2 (0-0, 1-1, 2-1)