Efter syv ugers pause med et dobbelt kravebensbrud var ishockey-spilleren Nikolaj Rosenthal endelig blevet klar, da uheldet igen ramte den hurtige og superfarlige Rungsted-spiller.

I starten af tredje periode blev han klemt i en sandwich mellem to tacklende Gentofte-spillere og pådrog sig et nyt kravebensbrud i den samme side.

Nikolaj Rosenthal blev kørt på skadestuen i Gentofte med store smerter, og hans sæson er slut.

Inden den fatale tackling havde han været Rungsteds bedste mand. Han scorede to mål i første periode og jagtede et hattrick.

I Rungsted-lejren var det svært at glæde sig over 7-3 sejren over Unibet Stars Gentofte i en underlig kamp.

Bagud 0-3 på tre skud efter to minutter og 43 sekunder og 0-4, inden der var gået fem minutter, havde Gentofte i realiteten tabt kampen, inden den for alvor var kommet i gang, og de forfaldt som en konsekvens heraf til et alt for hårdt fysisk spil.

»Jeg følte, at de gik efter os og var ude på at skade os. Det er dårlig stil og mangel på respekt for modstanderne,« siger en vred Rungsted-kaptajn, Joachim Holten Møller. Han var selv involveret i et større slagsmål og indkasserede karrierens første game misconduct.

Også Rungsted Ishockeys direktør, Thomas Friberg, rasede over Gentoftes stil.

»Jeg havde på fornemmelsen, hvad der ventede os og er glad for, at vi ikke brugte Adam Estoclet, selv om han godt kunne have spillet,« siger han.

»Hvad der skete Nikolaj Rosenthal er utrolig synd for ham, men også for os som hold.«

Aftenens overraskelse serverede Herlev Eagles med 4-3 sejren over topholdet Odense Bulldogs. En stor præstation af det sjællandske hold, som har fem kampe tilbage inden sommerferien fra 24. februar.

Sønderjyske fortsætter sejrsrækken og vandt 4-3 over Herning Blue Fox med Tyler Gottos mål i overtiden.

Og i Gigantium så 3.285 Aalborg Pirates revanchere sig for torsdagens 1-5 nederlag i Frederikshavn med en 4-1 sejr i returkampen mod de nordenfjords rivaler.