Montreal Canadiens' Lars Eller havde store forventninger til de 24-dobbelte Stanley Cup-vindere inden sæsonen, og Canadiens har fået en forrygende sæsonstart med seks sejre i de første syv kampe.

Sejr nr. 6 kom i overtiden i Bell Centre mod Detroit Red Wings, da David Desharnais scorede 56 sekunder inde i forlængelsen.

- Jeg føler, vi har taget et skridt op. Vi er et ungt, sultent hold med blod på tanden. Flasker det sig for os, kan vi nå langt, sagde Lars Eller til BT i optakten til NHL.

Forventningerne i verdens hockeyby nr. 1, Montreal, er som altid store, og Canadiens har levet op til alle forventninger med en solid førsteplads i Eastern Conference.

Frans Nielsen og New York Islanders tabte hjemme i Nassau Coliseum på Long Island 2-5 til Toronto Maple Leafs.

Den danske playmaker var assist på John Tavares' 2-1 mål i powerplay efter et kvarter og står på fire assists i de første seks kampe.

Jannik Hansen scorede sit første sæsonmål for Vancouver Canucks, som tabte 3-6 i Dallas. Han pyntede på resultatet med kampens eneste scoring i tredje periode.

Mikkel Bødker var 20 minutter på isen, da Arizona Coyotes tabte 3-4 efter straffeslag i Nashville. Danskeren brændte sit forsøg i først runde.