Odense Bulldogs kom blæsende fra kampstart og grundlagde en udesejr over Rødovre Mighty Bulls med seks mål i 1. periode.

Så man på tabellen inden mandag aftens kamp mellem Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs, kunne man få det indtryk, at der ventede en meget lige kamp.

Men sådan så det slet ikke ud i 1. periode.

De fynske bulldogs kom flyvende ud af omklædningsrummet, blæste tyrene omkuld og førte efter mindre end 16 minutters spil med tennis-cifrene 6-0.

Canadieren Dale Mitchell førte an i løjerne ved at lave tre af målene. Men Rødovre Mighty Bulls gjorde nu også opgaven lettere for udeholdet med forsvarsspil, der ikke var Metal Ligaen værdigt.

»Jeg tror faktisk aldrig i min lange ishockey-karriere, at jeg har været bagud 0-6 efter 1. periode,« sagde Rødovre-træner Jesper Duus efter kampen til TV2 Sport.

»Odense var først på alt fra start. Jeg ved ikke, om det var nervøsitet. Det bliver i hvert fald meget forkrampet, og så taber man endnu flere nærkampe, end man normalt ville gøre. Den var gal på det mentale plan, og det må jeg påtage mig min del af ansvaret for,« sagde Jesper Duus.

I 2. periode lykkedes det for hjemmeholdet at få sat en prop i hullet, og i 3. periode sørgede Jannik Karvinen og Martin Højbjerg endda for to mål, men det var og blev trøstmål.

Resultatet 2-6 betyder, at Odense Bulldogs nu indtager tredjepladsen i Metal Ligaen, mens Rødovre Mighty Bulls ligger nummer fem efter de første seks kampe. Otte ud af ligaens ti hold går videre til forårets kvartfinaler.

Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs 2-6 (0-6, 0-0, 2-0)