Flere kendisser lagde tirsdag aften vejen forbi da 42Raw åbnede deres anden restaurant i Danmark.

I 2009 fik Danmark sin første restaurant baseret på rawfood-konceptet. Tirsdag aften åbnede restauranten sin anden afdeling i Waterfront-centeret i Hellerup. 

Rawfood er et efterhånden velkendt koncept, der betyder, at maden ikke er opvarmet til mere end 42 grader. På den måde bibeholdes flest mulige af de vigtige vitaminer og enzymer, der er i råvarerne. Samtidig er rawfood vegetarisk og vegansk (uden produkter fra dyr, red.) og det bliver af mange anset som et sundt alternativ når maden skal indtages ude.

- 42Raw er et 100% plantebaseret madkoncept, så folk har et supplement til, at vi spiser mange kødprodukter i dagligdagen. Når man kommer herind er det ligesom et fristed, fortæller initiativtager og medejer af restauranten, Jesper Rydahl til åbningen i Hellerup. Han opdagede i 2009 rawfood-konceptet i sit træningscenter, og seks måneder senere åbnede 42Raw i Pilestræde, der blandt andet havde fint besøg i maj 2010, da selveste kronprinsesse Mary lagde vejen forbi.

Kongelige var der dog ingen af tirsdag aften, til gengæld blev både den tidligere studievært Samuel Rachlin, produceren Remée samt Michala Kjær spottet blandt de rå madvarer.