Jan Magnussen vandt søndag det prestigefyldte 24-timers-løb i Daytona sammen med holdkammeraterne Ryan Briscoe og Antonio Garcia. Det var Garcia, der fik æren af at køre Corvette C7.R-bilen over målstregen i GTLM-klassen.

Magnussen og co. så ud til at være på vej til en sikker sejr, men konkurrenterne i BMW Z4-bilen hentede ind på Antonio Garcia, da en periode med safety car samlede feltet. Derfor blev afslutningen mere spændende, end man kunne foretrække, hvis man var en del af holdet i Corvette C7.R-bilen.

Løbet er en del af United SportsCar Championship, der er en løbsserie på 12 løb, og da Daytona er det første i rækken, så betyder det også, Magnussen og holdkammeraterne nu fører i GTLM-klassen.

Det var 11. gang, at Jan Magnussen har kørt 24-timers-løbet på Daytona, men det er første gang, han har været med til at vinde det.

Foruden sejren og føringen i det samlede regnskab, så fik Jan Magnussen og hans to kompagnoner et Rolex-ur som præmie af hovedsponsoren bag løbet.

Jan Magnussens søn Kevin ærgrer sig formentligt stadig over, at han ikke skal køre Formel 1 i den kommende sæson, men så kan han i det mindste glæde sig lidt på sin fars vegne.