Feriøen Malta har i den sidste uge været farligt territorium for danskere. Hele tre alvorlige ulykker har fundet sted i den periode - to af dem med alvorlige kvæstelser hos de implicerede.

I torsdags var en 16-årig pige ved at komme alvorligt galt af sted, da hun var ude at svømme på Ghadira Bay i Mellieha. Ifølge Maltas politi kom pigen i nød under svømmeturen og var ved at drukne, men fik dog førstehjælp af sin mor, inden en ambulance bragte hende til Mater Dei Hospitalet i hovedstaden Valetta.

Pigen rejste med sin familie via rejseselskabet folkeferie.dk og her oplyser man, at pigen er rejst med sin familie hjem til Danmark igen, og at hun slipper for uheldet uden mén.

Sent mandag aften var den gal igen, da en motorcykelulykke kostede en dansk kvinde alvorlige kvæstelser. Kvinden og en finsk mand var involveret i et frontalt sammenstød med en taxa, og ifølge maltesisk politi blev hun kastet gennem luften ved sammenstødet. Den finske mand blev angiveligt mindre alvorligt kvæstet.

Ved du noget om ulykkerne? Kontakt BT på 1929@bt.dk.

Maltas Politi vil på nuværende tidspunkt ikke udtale sig yderligere om den ulykke.

Den trejde hændelse fandt sted klokken 20.45 tirsdag aften. Her var en 44-årig kvinde involveret i en mystisk faldulykke. Ifølge det lokale politi skulle hun være faldet, efter at hendes jævnaldrende mand bar hende.

Hun blev efterfølgende bragt til behandling på hospitalet, og ifølge maltesisk politi er kvinden i livsfare. Maltas Politi vil ikke udtale sig yderligere om ulykken eller den 44-årige kvindes tilstand.