Gribende i 2015

Folk går fra hinanden hver dag. Men selvom brud mellem par typisk ikke er rare, kan de også være uhyggelige. Det oplevede Marie Wright, der forleden stod frem med sin oplevelse.

Da Marie Wright åbnede lugen til sit loft fandt hun en ukendt sovepose, puder, tæpper og madrester.

De havde været kærester i fem måneder, da Marie Wright smed ham ud. Forholdet havde knaget i et stykke tid, og den 28-årige kvinde orkede ikke at bo sammen i sit hus i engelske Sheffield længere.

Efter lidt protester flyttede han ud. Så var den potte ude. Troede hun. For kort efter begyndte der at komme lyde fra loftet. Mad forsvandt fra køleskabet. Toiletruller blev pist borte på toilettet. Hun troede først det var noget, hun bildte sig ind.

Se billederne:

Læs også:

Læs også:

Sandheden var dog aldeles virkelig. Det var nemlig ekskæresten, der i al hemmelighed var flyttet ind på Maries loft. Det skriver nyhedsbureauet South Wales News Service (SWNS) ifølge norske TV 2.

Igennem en lille sprække i loftet kunne han følge med i, hvad hun foretog sig. Så snart hun var ude af døren sneg han sig ned og stjal mad. Maries alarmklokker ringede dog først for alvor, da hun fandt tydelige, beskidte fingeraftryk på loftslemmens hvide maling.

På det tidspunkt havde hun ingen anelse om, at det var ekskæresten der skjulte sig i huset. Derfor ringede hun til ham for at spørge, om han ville undersøge loftsrummet for hende. Han besvarede dog ikke opkaldet, og derfor åbnede hun selv lemmen op til loftsrummet.

Ved siden af lemmen, midt imellem isoleringsmateriale, nøgne træbjælker og under en tv-antenne, fandt hun en sovepose, tæpper, puder og mad, der åbenbart stammede fra hendes køleskab.

»Det vendte sig i mig, da jeg opdagede, at det var ham, der havde boet på mit loft. Det var som en gyserfilm. Jeg troede jeg kendte ham, men det gjorde jeg åbenbart ikke,« siger Marie Wright til SWNS ifølge TV 2 i Norge.

Hun ringede straks til ekskæresten og bad ham holde sig langt væk. Han indvilligede, men der gik ikke mange dage, før han atter sneg sig op på loftet. Der skjulte han sig i yderligere to uger.

Marie Wright fik endnu engang mistanke og ringede til politiet, der anholdt ekskæresten og blandt andet sigtede ham for bedrageri og tyveri.

Ekskæresten fik dog tag over hovedet til sidst: Han blev idømt 16 måneders fængsel. Han fik tilmed forbud mod at nærme sig Marie Wright.

»Han må ikke ringe til mig eller kontakte mig på nogen som helst måde. Gør han det, så ryger han direkte tilbage i fængsel,« lyder det fra kvinden.