Team FOG Næstved vandt 91-73 over Svendborg Rabbits i tirsdagens opgør i Basket Ligaen. Dermed fik kaninerne ikke revanche for nederlaget i sidste sæsons bronzekamp.

Svendborg Rabbits måtte i sidste sæsons bronzekamp se sig slået med et enkelt point af Team FOG fra Næstved.

Tirsdag havde fynboerne så chancen for at få revanche, og i de to første perioder så det ud som om, det godt kunne gå den vej.

Stillingen var 44-41 efter de to første perioder, men i de to sidste perioder løb Team FOG Næstved fra gæsterne. Her vandt de henholdsvis 24-14 og 26-15.

»Defensivt var vi rigtigt gode i anden halvleg,« sagde Team FOG Næstveds træner, Bogdan Karaicic, efter kampen til TV2 Sport.

Hans kollega i Svendborg, Craig Pedersen, var ikke uenig.

»Vi skabte chancer nok i anden halvleg, men vi udnyttede dem ikke. I anden halvleg holdt vi nærmest op med at score. I stedet løb Næstved op og scorede, og da de først var kommet stort foran, begyndte de også at sætte tre point scoringer ind,« sagde Craig Pedersen.

Team FOG Næstved fører med sejren Basketligaen efter de to første kampe, men de fleste hold har også kun spillet en kamp.

Basketligaen er i denne sæson skåret ned fra ti til otte hold. De spiller mod hinanden fire gange i grundspillet, hvorefter nummer otte frasorteres.

I kvartfinalerne mødes holdene således: Nr 2-7, nr. 3-6, nr. 4-5. Vinderen af grundspillet går direkte i semifinalen.