Restauranten er slet ikke åbnet endnu.

Men mange aarhusianere kan tilsyneladende slet, slet ikke vente med at smage på maden. 

For selvom Bouillon altså først slår dørene op 5. april, er antallet af bordreservationer allerede tæt på de 7.000 styk, lyder det i en pressemeddelelse ifølge Lokalavisen.dk.

I forvejen eksisterer der en Bouillon på Frederiksberg ved København, hvor den siden åbningen i efteråret har været særdeles hypet. 

En anretning på Bouillon.
En anretning på Bouillon. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Der har været stor rift om bordene og lange køer udenfor.

Hvilket skyldes, at priserne på de franske bistroklassikere hører til i den lave ende. Den billigste forrest koster således 19 kroner, mens en dessert kan fås for 28 kroner.

B.T.s søsteravis Berlingske har kaldt det for en »game changer« i en anmeldelse, hvor det videre lød:

»Enten går den snart bankerot, eller også ændrer den København.«

Selv skriver Bouillon på sin hjemmeside, at der er tale 'god mad til billige priser i smukke lokaler'. 

Inspireret af de billige restauranter, der opstod i Paris »i slutningen af 1800-tallet som en protest mod, at dejlige spiseoplevelser kun var forbeholdt folk med mange penge«.

Den nye direktør for Bouillon i Aarhus, Thomas Oest, siger sådan:

»Jeg tror på, at konceptet 'stor oplevelse, lille regning' har sin berettigelse også på lang sigt,« lyder det i pressemeddelelsen.

I den nye Aarhus-restaurant vil der blive plads til 180 gæster af gangen.