Velkommen til BT Sportens dækning af lørdagens sportsdøgn. Følg med her, hvis du vil have styr på det mest spændende.

Fodbold: 23.10: DBU afviste over 1000 albanere
Der var mange albanere i Parken, da Danmark fredag mødte østeuropæerne. Men der kunne faktisk have været endnu flere.
»Der blev afvist et sted mellem 1000 og 1500 albanere, der var på vej ind på de danske afsnit. Vi konstaterer også, at der var en del albanere, som alligevel kom ind på de danske afsnit på stadion,« siger DBUs kommunikationschef, Jakob Høyer, til Jyllands-Posten.

Fodbold. 22:50: Vilde kvalifikationskampe

Lørdagens EM-kvalifikationskampe bød på et par vilde kampe. Spanien fik endelig givet Slovakiet holdets første nederlag, mens Schweiz leverede et regulært vanvidscomeback. De vendte 0-2 til 3-2 i de sidste 10 minutter. Læs mere om det her

FODBOLD 21:19 Iniesta-mål

Andres Iniesta har på straffe bragt Spanien på 2-0 i EM-kvalifikations-topkampen mod Slovakiet.

FODBOLD 21:06: Zlatan er tvivlsom

Zlatan Ibrahimovic er tvivlsom til Sveriges vigtige EM-kvalifikationskamp mod Østrig på tirsdag. Det siger han selv, efter at han lørdag måtte udgå i pausen, da Sverige tabte 0-1 til Rusland. »Jeg mærkede det med det samme. Det var noget, der gav sig, da jeg landede efter en hovedstødsduel. jeg tror, at jeg har fået en forstrækning. Nu må vi bare vente og se, om det går væk,« siger han ifølge svenske Fotbollskanalen.

Zlatan Ibrahimovic fik ondt og spillede kun første halvleg mod Rusland.
Zlatan Ibrahimovic fik ondt og spillede kun første halvleg mod Rusland. Foto: ALEXANDER NEMENOV
Vis mere

FODBOLD 20:50 Spansk lynmål

Så blev de se sene EM-kvalifikationskampe i den grad sat i gang. Jordi Alba skulle ikke engang brug fem minutter på at heade Spanien i front mod Slovakiet i Gruppe C. Han blev spillet blændende fri af David Silva. Det er i øvrigt topkamp i gruppen, hvor slovakkerne inden kampen havde et forspring på tre point.

FODBOLD 20:45 Olsen mangler midterforsvar

Hverken Simon Kjær eller Daniel Agger trænede med, da det danske landshold lørdag indtog nationalstadionet i Armenien. De havde fået lov til at blive hjemme på hotellet. Danmark skal på mandag spille EM-kvalifikationskamp mod Armenien. Læs mere her.

FODBOLD 20:14: Halvvejs i mål

Så sluttede de tidlige EM-kvalifikationskampe, her er resultaterne. Der mangler endnu fire lørdagskampe:
Gruppe C: Luxembourg-Makedonien (1-0), Ukraine-Hviderusland (3-1), Spanien-Slovakiet (kl. 20.45).
Gruppe E: Estland-Litauen (1-0), San Marino-England (0-6), Schweiz-Slovenien (20.45).
Gruppe G: Rusland-Sverige (1-0), Østrig-Moldova (20.45), Montenegro-Liechtenstein (20.45).

FODBOLD 19:55: England er EM-klar

Med en sejr på 6-0 over San Marino er England nu klar til EM som første hold (ud over værtsnationen Frankrig). Hverken Estland på tredjepladsen i Gruppe E eller Slovenien på fjerdepladsen kan nu indhente de suveræne englændere, der har vundet samtlige syv EM-kvalifikationskampe i Gruppe E. Mere her.

FODBOLD 19:43 England fortsætter bare

Og så har Theo Walcott med sit andet mål gjort det til 6-0 mod efterhånden stakkels San Marino. Wayne Rooney er i øvrigt blevet skiftet ud, så han kommer ikke lørdag aften til at tage målrekorden alene på det negelske landshold. han må nøjes med at tangere Bobby Charltons 49 mål. For nu. I samme gruppe betyder Estlands 1-0-føring over Litauen, at esterne lige nu ligger på den play-off-givende tredjeplads.

FODBOLD 19:37 Zlatan er skadet
Svensk landsholdfodbold bævrer. Ikke bare styrer holdet lige nu mod et 0-1-nederlag i Moskva. Zlatan Ibrahimovic er også blevet skadet undervejs i kampen. Den svenske PSG-stjerne kom ikke ud til anden halvleg. Kort før pausen signalerede han ud til trænerstaben, at han havde ondt i nedre del af ryggen - og skar en grimasse. I stedet er Ola Toivonen kommet på banen. Sverige skal allerede på tirdag spille endnu en nøglekamp i Gruppe G, hvor topholdet Østrig kommer til Stockholm.

FODBOLD 19.33 Lynmål af Walcott

Kun få sekunder efter at være kommet på banen scorer Theo Walcott til 4-0 for England i EM-kvalifikationskampen mod San Marino. Og så har Harry Kane i øvrigt også gjort det til 5-0. I samme gruppe er Estland kommet på 1-0 mod Litauen.

FODBOLD 19.05: Lynmål af England

England udbygger igen føringen i San Marino. Denne gang er det Everton-spilleren Ross Barkley, der header et indlæg i kassen. Der er kun gået 18 sekunder af anden halvleg.

FODBOLD 18:57 Pausestillinger

Sådan er pausestillingerne i de tidlige EM-kvalifikationskampe:
Gruppe C: Luxembourg-Makedonien (0-0), Ukraine-Hviderusland (3-0), Spanien-Slovakiet (kl. 20.45).
Gruppe E: Estland-Litauen (0-0), San Marino-England (0-2), Schweiz-Slovenien (20.45).
Gruppe G: Rusland-Sverige (1-0), Østrig-Moldova (20.45), Montenegro-Liechtenstein (20.45).

FODBOLD 18.40: Sverige bagud

I Moskva er Sverige kommet bagud 0-1 mod Rusland. Artem Dzyuba afslutter et flot angreb med hæl og tå, hvor målmand Andreas Isaksson er helt væk. De to hold kæmper en direkte duel om andenpladsen i Gruppe G, hvor Østrig er stukket af. Sverige har lige nu 12 point, med en sejr vil Rusland have 11 point.

FODBOLD 18.31 San Marino udbygger engelsk føring

Så er England også kommet på 2-0. Det var ikke Wayne Rooney, der udbyggede sin målrekord - det var såmænd et selvmål af San Marinos Cristian Brolli. Et flot hovedstød, faktisk. Det er i Gruppe E. I Gruppe C er Ukraine ligeledes kommet på 2-0 mod Hviderusland. Der er ikke scoret i de andre kampe.

Wayne Rooney scorer på straffespark mod San Mariono og sætter målrekord.
Wayne Rooney scorer på straffespark mod San Mariono og sætter målrekord. Foto: Carl Recine
Vis mere

FODBOLD 18.14 Rooney tangerer rekord

Wayne Rooney har tangeret mål-rekorden på det engelske landshold. Angriberen har scoret til 1-0 mod San Marino i EM-kvalifikationen. Det er sket på straffespark. Det er hans mål nummer 49 for 'Three Lions' - lige så mange som Bobby Charlton lavede i sin karriere. Læs mere her.

FODBOLD 18.00: EM-kvalen kører

De fem tidlige kampe EM-kvalfikationskampe er i gang. Vi følger selvfølgelig Sverige, England og alle de andre her.

CYKLING 17:43 Italiensk etape-sejr

Alessandro Di Marchi (BMC) har vundet 14. etape af Vuelta a Espana. Italieneren kørte på den sidste stigning op mod mål fra fire andre konkurrenter i et udbrud. Førende Fabio Aru (Astana) forsøgte sig på sidste stigning op ad Alto Campoo, og det lykkedes ham at tage cirka 19-20 sekunder ned til klassementets treer, Tom Dumoulin (Giant-Alpecin), der i forvejen var 30 sekunder efter. ´Tinkoff-Saxos danske bjergged, Jesper Hansen, kørte med de store navne i mål - på et tidspunkt få kilometer før mål var han sågar i udbrud med Fabio Aru og Nairo Quintana (Movistar). Læs mere her.

FODBOLD 17:41 Ny stor EM-aften forude

Vi står foran endnu en EM-kvalifikations-aften i Europa. Følgende kampe bliver spillet i dag:
Gruppe C: Luxembourg-Makedonien (kl. 18), Ukraine-Hviderusland (18), Spanien-Slovakiet (20.45).
Gruppe E: Estland-Litauen (18), San Marino-England (18), Schweiz-Slovenien (20.45).
Gruppe G: Rusland-Sverige (18), Østrig-Moldova (20.45), Montenegro-Liechtenstein (20.45).

CYKLING 17:29 Rolig Vuelta-dag

Lørdagens Vuelta-etape nærmer sig sin afslutning. Et mindre udbrud af 'ubetydelige' ryttere set i klassement-sammenhæng er på vej mod mål - og der går stejlt op. Favoritterne er alle samlet. Der mangler omkring fire kilometer.

FODBOLD 17.22: Real Madrid afslører United

Manchester United jagtede en stribe Real Madrid-spillere i det netop lukkede transfervindue. Det fortæller præsidenten for den spanske klub, Florentino Perez, i et interview. Det drejer sig om Gareth Bale, Karim Benzema og Raphaël Varane. Læs mere her.

FODBOLD 17:03 Rooney klar til målrekordsforsøg

Wayne Rooney er klar til at skrive engelsk fodboldhistorie lørdag aften. Anføreren er – selvfølgelig – med i den startopstilling, der netop er kommet til Englands EM-kvalifikationskamp mod San Marino. Wayne Rooney har scoret 48 landskampsmål , hvilket kun er ét mindre end rekordholder Bobby Charltons 49 styk. Nu vil han gerne slå den rekord: ”Det har været et tema i de seneste kampe, og det vil være fint endelig at kunne gøre det og kunne tænke på noget andet,” siger Wayne Rooney til det engelske fodboldforbunds website. Kampstart er klokken 18. Følg rekordforsøget her i ’Sporten lige nu’.

HÅNDBOLD 15.40 Mestre får tæsk

Det var knebent, da FCM’s håndboldkvinder i maj vandt DM-guld via to tætte opgør mod Team Esbjerg. Lørdag har vestjyderne fået stor revanche i første spillerunde af den nye sæson – hjemme blev det 29-23 over mesterholdet. Føringen var endda oppe på 11 mål undervejs i anden halvleg. Læs mere her.

Foto: OLIVIER MORIN
Vis mere

FORMEL 1 15:02 Hamilton i pole position

Lewis Hamilton (Mercedes) sikrede sig en ny pole position, da kvalifikationen til de italienske grandprix lørdag blev kørt på Monza. Briten satte hurtigste tid i Q3 foran to gange Ferrari Kimi Raikkonen og Sebastian Vettel. Mercedes' Nico Rosberg blev nummer fire. De fire racer sluttede af med alle fire at være på banen samtidig, hvor de fordelte de fire forreste pladser mellem sig. LÆS OM MAX VERSTAPPEN, DER MISTEDE KARROSSERIET HER.

FORMEL 1 14:43: Ferrari driller Mercedes

Højdepunkter fra Q2 på Monza-banen: Lewis Hamiltons Mercedes satte hurtigste tid foran de to Ferrarier med Sebastian Vettel og Kimi Raikkonen, inden Nico Rosberg (Mercedes) kom ind på fjerdepladsen. De fem langsomste – og altså frasorterede – blev Pastor Maldonado (Lotus), Felipe Nasr (Sauber), Carlos Sainz (Toro Rosso) og Daniel Ricciardo (Red Bull) - uden tid.

FORMEL 1 14:18 Button og Alonso er færdig

Ulyksaglighederne vil ingen ende tage for McLaren-Honda i denne sæson. Heller ikke på Monza. For her er både Jenson Button og Fernando Alonso røget ud i Q1, første kvalifikationsrunde. De var begge blandt de fem langsomste - sammen med Marussia Will Stevens og Roberto Merhi samt Toro Rossos Max Verstappen, der slet ikke fik sat en tid. Om lidt fortsætter Q2.

FORMEL 1 14:12: Kvalifikation i gang

Så er der gang i kvalifikationen på Monza. Q1 er på vej mod at slutte, hvorfra de fem langsomste skal sorteres fra. Det følger vi selvfølgelig også her i 'Sporten lige nu'. Kan McLaren-Honda og især Jenson Buttoon, der har haft nogle dårlige dage i Italie, revanchere sig?

FODBOLD 13.46: Sådan kommer Danmark til EM

Er du også forvirret og ved ikke helt, hvad det egentlig betyder, at det kun blev 0-0 mod Albanien i Parken? Så er der hjælp at hente. BTs Rasmus Dam Nielsen har gennemgået alle de forskellige scenarier for at finde ud af, hvordan Danmark kan komme til EM - uden først at skulle besejre enten Rusland eller Holland i et par nervepirrende playoff-kampe. Få svar på alle dine spørgsmål her:

RONING 13.25: Fjerdeplads til dansk duo

Den tunge toer med Anne Dsane Andersen og Lærke Rasmussen sikrede sig en fjerdeplads ved VM I Aiguebelette, Frankrig. De unge danskere, der har kvalificeret sig til næste års OL, har imponeret ved VM, men i finalen kunne man ikke blande sig i kampen om medaljerne.

ATLETIK 12.51: Sara Slott vinder på Østerbro

Torsdag aften blev Sara Slott Petersen nummer to ved Diamond League i Zürich. Lørdag middag var scenen anderledes ydmyg, da den danske VM-4er stillede op på Østerbro Stadion for sin klub Århus 1900 ved årets finale i Danmarks Turneringen. Men den danske stjerne vandt i sikker stil 400 meter hæk i tiden 57,56 - knap tre sekunder langsommere end hendes tid i Zürich. Senere på dagen løber Sara Slott igen - denne gang 400 meter uden hække.

CYKLING 12.45: Skadet Froome ude af VM

Tour de France-vinderen Chris Froome røg ud af Vueltaen efter et styrt, der kostede ham et brud på en knogle i foden. Skaden betyder, at Froome også er ude af VM. Han fastslår over for ITV, at han skal holde seks ugers pause, og at sæsonen er forbi for hans vedkommende. VM i linjeløb køres i USA 27. september.

FORMEL1 12.15: Hamilton igen hurtigst i sidste træning inden Monza GP

Englænderen Lewis Hamilton viser igen tænder på Monza-banen forud for det italienske Formel 1-grand prix, som køres søndag. I den sidste træning var Hamilton hurtigst foran Sebastian Vettel og Mercedes-holdkammeraten Nico Rosberg.

FODBOLD 10:50: Porto vil bruge Champions League til at samle ind

Skal vi ikke tage en euro for hver billet vi sælger i den kommende Champions League-runde og sende pengene til flygtningene? Nogenlunde sådan lyder opfordringen fra FC Porto til alle de øvrige deltagere i den prestigefulde og særdeles lukrative europæiske klubturnering. Læs mere her:

TENNIS 9.33: Nadal ude af US Open

Spanske Rafael Nadal er færdig i US Open. Tredje runde blev endestationen for den 29-årige mallorcaner, som tabte til den upåagtede italiener Fabio Fognini, selvom Nadal havde vundet de to første sæt. Fognini vandt kampen 3-6, 4-6, 6-4, 6-3 og 6-4. Til gengæld skulle verdensetteren Novak Djokovic kun bruge to en halv time, før han havde slået sig videre ved at besejre en anden italiener, Andreas Seppi, 6,3, 6-3, 7-5. Læs mere her:

FODBOLD 9.30: BTs fodboldkommentator glæder sig til Olsens afgang.

Har du sovet godt og sundet dig ovenpå det uafgjorte resultat mod Albanien i Parken fredag aften? Eller er du stadig lige så målløs, som Bendtner, Jørgensen og Yussuf Poulsen var? BTs fodboldkommentator Søren Hanghøj er ikke tvivl: kampen understregede behovet for en ny landstræner. Læs mere her:

TENNIS 9.15: Serena Williams kæmper sig videre i US Open

Hun er Caroline Wozniackis nære veninde, og hun er vor tids største kvindelige tennisspiller. Og nu er Serene Williams også klar til fjerde runde i US Open, men hun var i store problemer mod landsmanden Bethanie Mattek-Sands. Læs mere her.

KLIK HER OG FÅ OVERBLIKKET OVER TORSDAGENS SPORTSDØGN: