Velkommen til 'Sporten lige nu'. BT Sportens livedækning af alt det, som vi finder mest interessant og spændende i dag.

Roger Federer kan vinde sin 18. grandslam-titel.
Roger Federer kan vinde sin 18. grandslam-titel. Foto: MIKE SEGAR

NFL 22.35: Choknederlag til Super Bowl-finalister

Seattle Seahawks toppede BTs power ranking før sæsonen og regnes som en af favoritterne til at gå i Super Bowl for tredje år i træk. I første runde af den nye sæson led holdet dog et overraskende nederlag til divisionsrivalen St. Louis Rams, der vandt 34-31 i overtid. Også en anden Super Bowl-favorit Indianapolis Colts led et choknederlag ude til Buffalo Bills med 27-14.

TENNIS 22.00: Herresingle-finale forsinket p.g.a. regn

Herresingle-finalen i US Open mellem Novak Djokovic og Roger Federer er forsinket p.g.a. regn

TENNIS 21.36 Så er der snart finale!

Herrernes US Open-finale er lige forude. Den starter ved 22-tiden. Roger Federer mod Novak Djokovic - lidt af en lækkerbidsken for tennis-entusiaster. Vi tager lige et random fact som opvarmning: Roger Federer, den gamle mand, har vundet sine seneste 28 sæt og er kun blevet brudt to gange siden Wimbledon (tak BBC). Inden kampen begynder, kan du lige nå, at læse vores store optakt her.

FODBOLD 21.27 Hobro giver ikke op

Hobro har ikke opgivet at beholde fredagens superliga-sejr over AGF - trods brugen af Adama Tamboura, der ikke havde spillertilladelse Advokat Lars Kühnel har gravet i paragrafferne og har fundet et muligt smuthold for klubben. Læs mere her.

CYKLING 20.56 Vinderne hyldes

Sådan ser det ud, når man har kæmpet sig til en tredjeplads i Vuelta a Espana. Tinkoff-Saxo har sendt dette billede ud via Twitter, hvor Rafal Majka (th.) jubler over sin samlede tredjeplads. I midten er det vinder Fabio Aru og til venstre nummer to, Joaquin Rodriguez.

FODBOLD 20.28 Derby-feber i Milano

Der er fodboldfeber i Milano. Søndag aften er der Derby Della Madonnina, lokalbraget mellem Inter og AC Milan, hvor der er fuldstændigt udsolgt. Alle 77.500 billetter er solgt på forhånd ifølge Gazzetta dello Sport, og det betyder en rekord-entre-indtægt på intet mindre end lige knap 29 millioner kroner. Kampen begynder klokken 20.45.

CYKLING 20.16 Degenkolb hurtigst i Madrid

Vuelta a Espana slutter ikke overraskende med et sprinter-opgør i Madrid. Her er vinder Giant-Alpecins John Degenkolb sidst etape - og altså lidt opmuntring til holdet efter Tom Dumoulins store nedtur på lørdagens bjergetape, der kostede den samlede sejr. I stedet kan Astanas Fabio Aru nu lade sig kåre som samlet vinder af årets sidste Grand Tour. Sådan slutter Vueltaen:

FODBOLD 20.11 Wass-mål i skuffelse

Det lykkes ikke for Celta Vigo at forsvare førstepladsen i Primera Division, trods Daniel Wass' første sæsonmål. Mod Las Palmas bliver det kun 3-3, selv om Celta Vigo var en mand i overtalt i 80 minutter. Nu ligger FC Barcelona nummer et i den spanske liga. Celta Vigo er nummer tre.

FODBOLD 19.54 Nullert i Brøndby

Slut. Ingen mål i Brøndby søndag aften. 0-0 mellem hjemmeholdet og FC Midtjylland - og det er første gang nogensinde, at de to hold spiller en kamp mod hinanden uden at score i Superligaen, trods hele 46 forsøg. Gæsternes Martin Pusic kan måske ærgre sig en smule på vej hjem i bussen - han brændte et par store chancer undervejs. FCM har endnu ikke tabt i denne sæson og ligger stadig suverænt nummer et. Læs mere om kampen her.

Tom Dumoulin havde en dårlig lørdag.
Tom Dumoulin havde en dårlig lørdag. Foto: JAVIER LIZON

CYKLING 19.46 Derfor gik Dumoulin ned

Det var ikke kun dårlige ben, der fik Vueltaens førende rytter, Tom Dumoulin, til at gå så frygteligt ned på lørdagens bjergetape. Det forklarer hans sportsdirektør hos Giant-Alpecin, Christian Guiberteau. Den unge hollænder havde været syg op til etapen. Læs mere her.

FODBOLD 19.27 Ingen Højbjerg-debut

Vi ventede og ventede og ventede. Os med danske briller. Men Pierre-Emile Højbjerg fik ikke debut for Schalke søndag eftermiddag mod Mainz. Den nylejede dansker fik lov at tilbringe 90 minutter på bænken, selv om træner Andre Breitenreiter brugte alle sin tre udskiftninger. Schalke vandt 2-1. Mere her.

Kasper Schmeichel har godt fat i Nathan Dyer, der scorede Leicesters sejrsmål i sidste minut. Foto: Darren Staples

FODBOLD 18.56 Ny sejr til Schmeichel

Leicester buldrer videre i Premier League. 0-2 er blevet til en 3-2-sejr over Aston Villa i løbet af de sidste 20 minutter af kampen, og Kasper Schmeichels klub er nu nummer to. Nathan Dyer blev matchvinder i sidste minut. Se det sjove billede, hvor den danske målmand krammer målhelten herover. Og eneste ubesejrede hold sammen med førerholdet Manchester City. Mere her.

FODBOLD 18.47 Ingen mål i Brøndby

0-0 ved pausen i Brøndby. Men FCM burde nok have været foran - Martin Pusic havde to rigtigt store chancer lige inden pausen. Først hev Brøndby-målmand, Frederik Rønnow, lige en mesterlige enhåndsparade op på østrigerens afslutning. Dernæst skød Martin Pusic simpelthen forbi mål, selv om Frederik Røøow i det tilfælde var heeeelt væk.

FODBOLD 18.36 Wass' første mål

Og så har Daniel Wass scoret for sin nye klub, Celta Vigo. Efter sølle 18 minutter til stillingen nu 2-0 mod Las Palmas. Det betyder, at Celta Vigo lige nu forsvarer førstepladsen i Primera Division, hvor holdet stadig har maksimum point, men bedre målscore end FC Barcelona. Der er spillet knap 25 minutter. Allerede efter 11 minutter fik Las Palmas i øvrigt udvist Javi Varas.

FODBOLD 18.35 FCK-målmand om drop

FCK-målmand Stephan Andersen var skyld i AaB’s første mål, men det kostede ikke for alvor. FCK endte med at vinde med hele 4-2. Efter kampen sagde Stephan Andersen til Canal9: »Det er aldrig sjovt at være skyld i et mål, men de gange jeg har været det, har vi vundet, så det er meget godt. Det positive er, at vi laver flere mål nu.« LÆS REAKTION FRA ANDREAS CORNELIUS HER

Edvald Boasson Hagen vinder Tour of Britain.
Edvald Boasson Hagen vinder Tour of Britain. Foto: Henning Bagger

CYKLING 18.28 Norsk sejr i London

I skyggen  af Vuelta a Espana er der i denne uge også blevet kørt et andet etapeløb, Tour of Britain. Det er også blevet afgjort søndag, og er er norske Edvald Boasson Hagen (MTN-Qhubeka) blevet samlet vinder for anden gang i karrieren. Sidste etape i London blev vundet af sprinteren Andre Greipel (Lotto-Soudal).

FODBOLD 18.18 Se Brøndby-tifo

Brøndby-fansene lavede denne tifo inden kampen mod FCM.

FODBOLD 17.56 FCK vinder for første gang

Slut i Parken. FCK vinder over AaB med 4-2. Det er første gang i denne sæson, at FCK henter tre point på hjemmebane (i samme kamp). AaB førte to gange undervejs, men det er stadig 4,5 år siden, at nordjyderne senest har vundet en superligakamp i Parken. LÆS MERE HER

HÅNDBOLD 17.51 Viborg smider point

Lille - men storsatsende - Nykøbing F driller mægtige Viborg HK i kvindernes håndboldliga. På udebane formår holdet fra Falster at få 29-29. Mere på BT.dk om lidt.

FODBOLD 17.48 Holdene i Brøndby

Startopstillingerne til søndagens sidste superligakamp, Brøndby-FC Midtjylland, er i øvrigt også kommet. Daniel Agger er med for hjemmeholdet, mens gæsterne har både Morten ’Duncan’ Rasmussen OG Martin Pusic med helt fremme fra start. Det er første gang i denne sæson, at det sker.

FODBOLD 17.39 Schmeichel passeret

Kasper Schmiechel kunne i det mindste ikke gøre meget. Leicester er kommet bagud 0-1 på hjemmebane mod Aston Villa. På et flot mål af den unge komet Jack Grealish, der curler bolden ind fra kanten af feltet. Der er spillet 41 minutter - og Leicester har endnu ikke tabt i Premier League i denne sæson. Der er pause.

FODBOLD 17.31 FCK øger mod AaB

Så er FCK kommet på 4-2 i Parken. Denne gang er det en AaB-spiller, der hjælper til. Kasper Pedersen retter et skud fra Thomas Delaney af, så den ryger i mål.

Moses Malone er gået bort som 60-årig.
Moses Malone er gået bort som 60-årig. Foto: MARK PHILLIPS

BASKETBALL 17.29 NBA-legende er død

Den tidligere NBA-legende Moses Malone. Han er blevet fundet død i sit hjem søndag morgen. Læs mere her.

FODBOLD 17.22 Supermål af FCK

FCK har været bagud to gange mod AaB, men nu fører holdet i Parken. Nicolai Jørgensen har scoret til 3-2 på et blændende hovedstød, perfekt serveret af Ludwig Augustinsson. Der mangler stadig en halv time.

Pierre-Emile Højbjerg er ikke med fra start for Schalke.
Pierre-Emile Højbjerg er ikke med fra start for Schalke. Foto: Henning Bagger

FODBOLD 17.18 Højbjerg bænket

Pierre-Emile Højbjerg får ikke umiddelbart debut for sin nye klub, Schalke. Han er 'kun' på bænken mod Mainz i den bundesliga-kamp, der begynder klokken 17.30. Gæsterne har ikke Niki Zimling i truppen - han er syg. Pierre-Emile Højbjerg er blevet lejet ud af Bayern München for resten af sæsonen.

FODBOLD 17.12 Kusk udligner for FCK

Kasper Kusk har gjort det slemme mod sine tidligere klub, AaB. Den nuværende FCK'er har udlignet i Parken til 2-2. Det er Kasper Kusks første mål i denne sæson.

FODBOLD 16.50 AaB er foran mod FCK

Pause i Parken. AaB fører med 2-1 på mål af Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis. Andreas Cornelius har scoret for FCK.

FODBOLD 16.39 AaB igen foran

Lukas Spalvis har bragt AaB foran mod FCK. Lukas Spalvis runder små 10 minutter før udgangen på første halvleg FCK-målmand Stephan Andersen og bringer nordjyderne i front igen. Nu med 2-1. Samtidig bliver Federico Santander båret fra banen med en skade, der ser alvorlig. Han havde et sammenstød med Rasmus Würtz i hvad, der lignede et hændeligt uheld.

FODBOLD 16.29 Så vandt Tottenham

Tottenham henter årets første sejr via 1-0 over Sunderland. Matchvinder blev Ryan Mason, der scorede små 10 minutter før tid. Han blev dog skadet i samme aktion og måtte efterfølgende udgå. Christian Eriksen var ikke med for Tottenham - han er stadig skadet.

FODBOLD 16.20 1-1 i Parken

Udligning. Andreas Cornelius header et hjørnespark i kassen. AaB-forsvaret kan ikke tæmme den unge FCK-angriber, der laver sit første sæsonmål.

FODBOLD 16.12 AaB foran med 1-0

AaB er kommet foran 1-0 i Parken. FCK-målmand Stephan Andersen kan ikke holde et indlæg, og så siger Thomas Enevoldsen tak og banker bolden i kassen fra midt i feltet. Og husk: Hvis resultatet holder, vil det i så fald være femte FCK-kamp i træk uden sejr.

FODBOLD 16.00 I gang i Parken

Så er vi i gang i Parken med kampenn mellem FCK og AaB. Begge hold har tabt den seneste kamp.

FODBOLD 15.26: Startopstillinger i Parken

FC København og AaB har startopstillingerne klar deres superliga-møde. Kick-off er klokken 16. For FCK er det er det første af tre hjemmekampe på kun en uge - her skal holdet have skrabet nogle point sammen, hvilket ikke er lykkedes på det seneste. FCK er uden sejr i de seneste fire superliga-kampe.

FODBOLD 15.24 Randers er toer

Det bliver til en 1-0-sejr til Randers FC i søndagens første superligakamp over Sønderjyske. Mikael Ishak bliver matchvinder, og det bringer holdet op på andenpladsen i Superligaen. Læs mere her

FODBOLD 15.03 Ishak på plads

Så er Randers FC kommet foran i superliga-topkampen mod Sønderjyske. Målscorer: Mikael Ishak. Holder det resultat, vil de to hold bytte plads, og randrusianerne vil i så fald være nummer to. Endda med en kamp mindre.

FODBOLD 14.54 Barca-profil skadet

Nu havde Thomas Vermaelen lige spillet sig på holdet i FC Barcelona efter et års pause, og så er han gået hen og blevet skadet. Igen. Han fik i lørdagens kamp mod Atletico Madrid en fibersprængning i det venstre lår. Det oplyser den spanske mesterklub. Nu venter en pause på omkring tre uger. På den positive side kom skaden ikke i det højre lår, der kostede knap et år på sidelinjen i seneste sæson.

Oleg Tinkov og Lars Seier Christensen oved Tour de France i 2013.
Oleg Tinkov og Lars Seier Christensen oved Tour de France i 2013. Foto: Nils Meilvang

CYKLING 14.25 Saxo Bank har ikke stillet cyklen

Saxo Bank er ikke nødvendigvis færdig med cykelsport, selv om banken kun har kontrakt med Tinkoff-Saxo-teamet året ud. Direktør Lars Seier Christensen siger til Cyclingnews.com: »Saxo Bank har en etårig kontrakt for 2015, og vi har ikke taget en beslutning om 2016 endnu. Ja, vi har diskuteret sponsoratet grundigt både internt og med bestyrelsen - og ja, vi har også diskuteret det med Oleg TInkov og hans management.« Mere her.

FODBOLD 14.18 Ingen mål i Randers

Der er pause i søndagens første superliga-kamp, Randers FC-Sønderjyske. Her er ikke faldet mål. Til gengæld er gæsternes Adama Guira blevet udvist.

FODBOLD 12.30 Louis van Gaal vil forlænge med United

Ifølge engelske Daily Star er den hollandske manager klar til at følge i David de Geas fodspor og forlænge sin kontrakt med Manchester United. Oprindeligt var meningen, at han ville gå på pension, når hans kontrakt udløber i 2017, men han er tilsyneladende kommet på andre tanker.

FODBOLD 11.10 Benitez hylder rekord-holderen Ronaldo

Man kan godt dforstå, hvis Real Madrid-manageren er glad for at have Ronaldo til rådighed. Lørdag aften nettede han fem gange i klubben 6-0-sejr over Espanyol. Dermed overgik han samtidig Raul i flest scorede mål for kongeklubben. Ronaldo har nu scoret 230 mål i 204 kampe.

»Tallene taler for sig selv. Når man scorer så mange mål, fortjener man en plads i historiebøgerne,« udtalte Rafael Benitez efter kampen.

FODBOLD 10.30 Tottenham ophæver kontrakt med Adebayor

Tottenham har på Twitter meddelt, at de er blevet enige med Emmanuel Adebayor om at ophæve samarbejdet med øjeblikke virkning. Togoleseren har været langt væk fra holdet, selvom han er en af de løntunge drenge i klubben, og det har klubben nu taget konsekvensen af. Den 31-årige angriber nåede at score 41 mål i 113 kampe for Tottenham.

BADMINTON 10.10 Dansk damedouble taber finale til stærke kinesere

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl mødte det kinesiske par  Zhao Yunlei og Zhong Qianxin i finalen i Japan Open. Første sæt blev dog vundet overlegent af kineserne med 21-12, mens andet sæt blev vundet 21-16. Dermed var det kun mixeddoublen, der formåede at sikre dansk finalesejr i Japan Open.

BADMINTON 08.40 Axelsen presser Lin Dan

Det danske stortalent Viktor Axelsen pressede kinesiske Lin Dan i finalen i Super Series-turneringen Japan Open. Lin Dan vandt første sæt knebent 21-19, men Axelsen vandt andet sæt 21-16. Tredje og afgørende sæt blev en gyser hvor kineseren trak sig sejrrigt ud 21-19. Læs mere om finalen her.

BADMINTON 08.20 Dansk mixeddouble vinder Japan Open

Den danske mixeddouble med Joachim Fischer og Christinna Pedersen sikrede sig søndag morgen dansk tid finalesejren i Super Series-turneringen Japan Open. På den anden side af nettet stod de kinesiske verdensmestre Zhao Yunlei og Zhang Nan, men det var danskerne der vandt den tætte finale 17-21, 21-18, 23-21. Mixeddoublen er langt fra den eneste danske finale i Japan Open søndag. Viktor Axelsen møder Lin Dan, mens damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl møder et kinesisk par.