Kevin Magnussens første sæson i Formel 1 er overstået, og det er tid til et tilbageblik. Flot podieplads, sammenstød med Raikkonen og forholdet til Jenson Button.

 

5. november 2013:

McLaren - en af de helt store teams i Formel 1 - overvejer at rykke Kevin Magnussen op som fast makker i 2014-sæsonen i stedet for upopulære Sergio Perez. Kevins reaktion:

 

14. november 2013:

Kevin Magnussen bliver trukket ud af sin simulator-træning hos McLaren og kaldt op på kontoret for at skrive under på sin første Formel 1-kontrakt. Danske sportsjournalister:

 

23. november 2013

McLaren-boss fortæller, at han slet ikke ville have Kevin Magnussen til at køre for McLaren i denne sæson, men et andet Formel 1-hold trak sig fra aftalen om at tage Magnussen ind og vænne ham til det hele. Kevin læser den nyhed:

- Jeg håbede og prøvede på at finde ham et cockpit. Jeg havde endda en aftale og givet håndslag med en leder på et andet hold. En klar aftale, men han bakkede ud af den, fortalte Whitmarsh.

 

Kevin Magnussens og Jenson Buttons forhold i denne sæson:

- Han er hundrede procent min konkurrent. Hvis han vinder, betyder det, at jeg taber, så på den måde er vi ikke teamkammerater. Vi er på samme team og kan hjælpe hinanden, men vi er konkurrenter. Vi er ikke venner på den måde, og det kommer vi ikke til at blive, siger Magnussen til Essendrop og Eliten

 

30. januar 2014

Kevin Magnussen sætter hurtigste tid af alle i sin første Formel 1-test i spanske Jerez. Magnussen-skeptikere:

 

Kevin Magnussen skal vente to uger fra sidste test til første løb i australske Melbourne. Kevins to uger:

 

6. marts 2014

McLaren-bossen Ron Dennis fortæller, at han havde sine forbehold med Kevin Magnussen. Igen er den svær at sluge for Magnussen:

- Jeg er ikke en stor tilhænger af ideen om sønner af tidligere kørere. Jan var en smule rodet. Han gav mig hovedbrud til tider, siger Ron Dennis og husker tilbage på en episode, hvor Jan Magnussen havde glemt sit pas i sin kuffert, sagde Ron Dennis til Reuters.

 

15. marts 2014

I sit allerførste Formel 1-Grand Prix kvalificerer Kevin Magnussen sig til en forrygende flot startplacering som nummer fire. Og det starter næsten for godt for Kevin Magnussen, der bliver nummer tre i sit første Formel 1-løb. Kevin Magnussen efter at have nedtonet den præstation:

 

Jan Magnussen efter sønnens debut:

 

16. marts 2014

Red Bulls' Ricciardo brugte for meget brændstof under løbet og blev diskvalificeret - Kevin Magnussen rykkes op som nummer to i debutløbet. Den danske sportspresse:

- Vi sluttede på tredjepladsen, det er sådan jeg har det. Når jeg taler med folk om det, så siger jeg, at jeg blev nummer tre. Jeg kan ikke glæde mig over, at Daniel er blevet diskvalificeret. Jeg tager selvfølgelig imod pointene, men jeg har ondt af Daniel, fordi han gjorde det godt i sit første løb på et nyt hold

 

Slut marts - start april 2014

Kevin Magnussen kører ind i Kimi Raikkonen to grandprixer i træk - i både Malaysia og Bahrain. Finske Formel 1-fans' reagerer relativt voldsomt:

 

5. maj 2014

Halvanden måned senere brager Kimi Raikkonen så sin Ferrari ind i Kevin Magnussen i Monaco:

 

Imens i Mercedes-garagen:

 

23. juni 2014

Pludselig dukker de første rygter op om, at Kevin Magnussens McLaren-sæde kan være i fare. HELE den danske befolkning:

 

7. september 2014

Så er den gal igen. Kevin Magnussen idømmes tidsstraf for hensynsløs kørsel i duel med Valteri Bottas på Monza. Danske mediers dom over den straf:

 

23. november 2014

Kevin Magnussens indbyrdes regnskab med Jenson Button ender med et nederlag på 4-15 for danskeren. Magnussen-fans:

 

HELE november

Adskillige medier skriver, at Kevin Magnussen får det sidste sæde hos McLaren, og det forventes at blive offentliggjort inde sidste løb i Abu Dhabi... men så fortæller McLaren, at de venter til december med en offentliggørelse. Magnussens fans: