AC Milan vandt 3-1 på hjemmebane over Serie B-klubben Crotone og er videre til 1/8-finalen i Coppa Italia.

Milano: Det er efterhånden lang tid siden, at AC Milan har vundet en titel. Så den hjemlige pokalturnering Coppa Italia er en af de nemmere muligheder for at nå helt til tops.

Men tirsdag aften var Milan i store problemer mod Serie B-klubben Crotone, der tvang pokalkampen ud i forlænget spilletid. Milaneserne endte dog med at vinde opgøret 3-1 og er nu videre til 1/8-finalerne.

Der blev ikke scoret i første halvleg på San Siro, men efter to minutter i anden halvleg bragte den brasilianske angriber Luiz Adriano Milan foran med 1-0.

Crotone gav dog ikke op, og den indskiftede kroatiske angriber Ante Budmir udlignede til 1-1 efter 68 minutter.

Det undertippede udehold holdt stand i resten af den ordinære spilletid, og så skulle kampen afgøres i forlænget spilletid.

Her slog Milans indskiftede spillere til. Først scorede Giacomo Bonaventura til 2-1 efter 106 minutter, og fem minutter før tid cementerede M'Baye Niang sejren med målet til 3-1.

Tidligere tirsdag gik også Spezia videre til 1/8-finalerne med en 2-0-hjemmesejr over Salernitana. Og Torino er også blandt de 16 bedste pokalhold med en 4-1-sejr hjemme over Cesena.