Michael Laudrup, tennis, langrend og skihop på fladskærmen sørger for, at 2014 kan begynde med en god kur mod tømmermænd.

Hvis nytårsfortsættet om sundere livsstil skal skydes godt i gang, kan man vel ikke finde bedre måde end at begynde med at studere, hvordan eksperterne selv udlever det ?

Tømmermænd kan igen dulmes med mange timers sport set fra sofaen, når de første panodiler er kørt ned med brun læskedrik og kød pakket godt ind i hvidt brød.
PREMIER LEAGUEHeldigvis har man i England forstået, at enhver fodboldfan med tømmermænd har brug for et 'fodboldfix' at starte året på.

Michael Laudrup er stået tidligt op for at sende sit Swansea-hold i kamp mod ustyrlige Manchester City hjemme på Liberty Stadium allerede klokken 13.45. Der bliver kun lige tid til en kort lur, inden et tungt ladet Premier League-program fortsætter fra kl. 16. Senere er du måske mere klar i hovedet til at se Christian Eriksen og Tottenham mod Manchester United.


13.45 Swansea - Manchester City - vises på 6'eren fra 13.30
16.00 Arsenal - Cardiff -  vises på TV3 Sport 1 fra 15.55
16.00 Southampton - Chelsea - vises på TV3 Sport 2 fra 15.55
16.00 West Bromwich - Newcastle
16.00 Liverpool - Hull - vises på TV3+
16.00 Crystal Palace -Norwich
16.00 Fulham- West Ham
16.00 Stoke - Everton
18.30 Manchester United - Tottenham - vises på TV3+

TOUR DE SKI
Lyden af langrendsski i sneen under hårdtarbejdende svenskere og nordmænd assisteret af schweiziske kobjælder har reddet mange tømmermænd hen på et tåleligt stadie. 

10.30 Tour de Ski fra Lenzerheide i Schweiz - vises løbende på Eurosport 2


TENNIS
Måske er det for hårdt at følge den gule bold med øjnene hele tiden. Men de rytmiske lyde af bold mod ketsjer og et lille støn fra en tennisspiller kan være det, der får dig til at falde i en dyb søvn. Roger Federer kan måske få dig til at vågne igen.

11.30 ATP Tennis fra Doha, Qatar - vises løbende på Eurosport 2


SKIHOP
Mesteren over alle nytårsdiscipliner. Så ukompliceret at det nærmest er terapi på højde med fedt og kulhydrater leveret lige til døren. Interesserer du dig rent faktisk for det, så er det en stor generalprøve med OL i Sochi lige om hjørnet. Sidste år vandt norske Anders Jacobsen.

13.50 - Nytårskihop fra sydtyske Garmisch Partenkirchen - Vises på DR1 frem til klokken 16 og på Eurosport.