Få overblikket over torsdagens spændende sportsdøgn her på BT. Husk i øvrigt, at Caroline Wozniacki spiller sin anden kamp ved US Open i nat omkring klokken 3. Vi vender stærkt tilbage i morgen tidlig med de bedste og vigtigste nyheder fra sportens verden. 

FODBOLD 22.38: Island gjorde det. Holdet slog Holland på udebane med 1-0 i overbevisende stil og er meget tæt på EM i Frenkrig. Nu har holdet tre matchbolde foran sig. Næste gang skal Island blot bruge et point på hjemmebane mod Kasakhstan, og så er de kvalificeret. Det vil være første gang i landets historie, hvis det lykkes at komme til EM.

TENNIS 22:17: Husk, at Caroline Wozniacki spiller sin andenrundekamp i US OPEN i nat omkring klokken 03. Her møder hun den undertippede Petra Cetkovska fra Tjekkiet. Danskerens vej i turneringen blev i aften lidt nemmere på papiret. Se her hvorfor.

FODBOLD 22:13: Hov, Italien - hvad laver I? Kvalifikationskampen mellem Italien og Malta står 0-0 efter 69 minutter. Altså i Italien. Endnu en stor overraskelse måske på vej. Island fører fortsat i Holland med 1-0.

FODBOLD 21:53: Måålll! Island fører 1-0 mod Holland på udebane i EM-kvalifikationen. Målet blev scoret på straffespark af Gylfi Sigurdsson efter 50 minutter. Der lurer altså en artig overraskelse her til aften! Vinder Island er de meget tæt på at gå videre til EM.

Foto: MICHAEL KOOREN
Vis mere

HÅNDBOLD 21.43: KIF Kolding København tog sæsonens første sejr her til aften, da holdet slog Nordsjælland Håndbold. Læs det hele her.

FODBOLD 21.22: Der spilles jo en del kampe i EM-kvalifikationen i aften. Et af de mere spændende opgør foregår i Amsterdam, hvor Holland møder Island. Island er godt kørende og vandt deres første indbyrdes opgør. Efter 35 minutter er stillingen 0-0, men Holland har problemer. Robben er blevet skadet og skiftet ud. Og nu fik Bruno Martins Indi rødt kort for at slå en islænding. Det krævede endnu en justering. Så Holland har brugt to udskiftninger allerede. Vinder Island er holdet snublende nær EM i Frankrig.

Foto: MICHAEL KOOREN
Vis mere

ATLETIK 20:56: Sara Slott vandt sølv ved et Diamond League-stævne i Zurich her til aften. Læs om hele løbet her.

FORMEL1 20:40: Kevin Magnussen er dukket op i Monza før weekendens grandprix. Her skal han passe tjansen som reserve hos McLaren, men mon ikke, at han også kigger ind hos de få team, hvor der er en mulig plads ledig næste år. Det kunne være hos Lotus, Force India eller Manor. Ellers går de mere håndfast rygter på, at Magnussen er i spil hos McLaren og hos det nystartede Haas fra USA.

ISHOCKEY 20:37: Så er der nyt for isligaen. Her har Rødovre hentet to spillere - den ene er dansk landsholdsback. Se hvem her.

FODBOLD 20:17: Venskabskampen mellem Danmarks U21-landshold og Tysklands U21 er slut. Her tabte Danmark 1-2. Læs mere her.

ATLETIK 20:06: Den danske atletik-dronning Sara Slott har løbet på distancen 400 meter hæk her til aften ved årets næstsidste Diamond League-stævne. Og her klarede hun sig flot og blev nummer to efter Hejnova fra Tjekkiet. Dermed fik Sara Slott revanche for VM-finalen for nylig, hvor hun blev nummer fire.

FODBOLD 19.50: Kan I huske angriberen Emmanuel Adebayor? Engang scorede han masser af mål for klubber som Arsenal, Manchester City og Real Madrid. Men nu er han efterhånden gået i glemmebogen hos Tottenham, hvor han nægtede at forlade klubben i transfervinduet, fordi Tottenham ikke ville betale hans løn et år frem i tiden. Det har klubben taget konsekvanesen af og valgt ikke at registrere Adebayor i holdets trup til Premier League og Europa League. Læs mere her.

Foto: DYLAN MARTINEZ
Vis mere

FODBOLD 19:43: Nej, nej, nej nu kom Tysklands U21-landshold så foran 2-1 mod Danmark. Der mangler otte minutter af venskabskampen.

CYKLING 19:27: Tinkoff-Saxo har været meget i vælten det seneste døgn, hvor holdet truede med at forlade Vueltaen. Ja, selv Twitter-folket blev spurgt til råds. Nå, men der er kommet en god nyhed ud fra cykelholdet om sygemeldte Ivan Basso, der behandles for testikelkræft. Og her går meldingerne på, at det går rigtig godt med italieneren, som forlod årets Tour de France pga. sygdommen. God bedring, Basso. Læs mere her.

FODBOLD 19:13: Måålll igen. Tysklands U21 har udlignet Danmarks føring. Stillingen er 1-1.

FODBOLD 19:05: Mååålll. Danmarks U21-landshold møder i dag Tysklands ditto i en træningskamp, og her er Danmark kommet foran 1-0 ved Casper Nielsen fra Esbjerg.

NFL 18:40: Så er der igen nyt om Tom Brady og den såkaldte 'Deflate-gate'. NFL har nemlig valgt at appellere frifindelsen af Tom Brady i sagen om mulig fusk med flade bolde. Dermed fortsætter sagen, men foreløbig kan Tom Brady spille for New England Patriots, indtil retten på ny tager stilling til stjernespillerens rolle i sagen. Læs mere her.

FODBOLD 18:25: Ham her er nok 'golfbanens skræk' Superligaen. Vi skulle i hvert fald ikke nyde noget af at slå for tæt på, når han slår ud. Se den sjove video.

FODBOLD 17.45: FIFA har givet superligaklubben Hobro medhold i sagen om købet af den norske angriber Pål Alexander Kirkevold fra Sandefjord. Der opstod ellers tvivl om, hvorvidt Hobro nåede at købe nordmanden indenfor transfervinduets åbningstid, men nu har FIFA bestemt, at transferen er sket i helt efter reglerne. Pål Alexander Kirkevold har ifølge Nordjyske skrevet under på en tre år lang kontrakt.

CYKLING 17.40: Sprinteren Danny Van Poppel fra cykelholdet Trek Factory har netop vundet 12. etape i Vuelta a Espana. Etapen blev afgjort i en massespurt, og der blev derfor ikke rykket rundt i toppen af det samlede klassement. Læs mere her.

CYKLING: Cykelrytteren Simon Andreassen har for anden gang i træk vundet junior-VM på mountainbike. 17-årige Andreassen er således spået en stor fremtid i cykelsporten, hvor han altså lige nu river pokalerne til sig i Danmark og på internationalt plan. Læs mere her.

BOKSNING 16:58: Danske Dennis Ceylan er i spil til en kommende EM-kamp. Den chance kan meget vel vise sig, hvis han efter planen besejrer nicaraguanske Elvis Guillen (9-11-4, 3 KOs) 12. september i Arena Nord i Frederikshavn. Dennis Ceylan (15-0-1, 7 KOs) er landets måske mest talentfulde bokser, men har stået lidt i skyggen af Patrick og Micki Nielsen hos Team Sauerland. Men rollen som opvarmer skal snart være slut.

»Alt skal også helst blive bedre og bedre, for modstanderne bliver bedre og bedre, når man som jeg har ambitioner om både EM- og VM-kampe. Jeg har ikke travlt, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil have en titelkamp. Jeg har tillid til, at det er det, der bliver arbejdet på,« siger Dennis Ceylan i en pressemeddelelse.

NFL 16:35: Selvom NFL endnu ikke har kommenteret Tom Bradys frifindelse, så vurderer den amerikanske NFL-ekspert, Ian Rapoport, ikke, at NFL vil gøre noget for at omstøde dommen og holde Tom Brady væk fra banerne i den amerikanske football-liga.

Læs mere om 'Deflate-gate' og den oprindelige straf til Tom Brady her.

Bliv klogere på hele skandalen om mulig snyd med bolde og anklagerne mod Tom Brady her.

NFL 16:26: En dommer i en domstol i New York har omstødt NFLs karantæne på fire spilledage til New England Patriots' quarterback, Tom Brady, i den såkaldte 'Deflate-gate'.  Dermed er han klar til at spille åbningskamp næste torsdag. Det er endnu uvist, om NFL vil appellere afgørelsen. Læs hele afgørelsen her.

FORMEL 1 16:02: Formel 1-teamet Williams har de seneste år gjort det til en tradition at offentliggøre næste års kørere ved grandprixet i Monza. Det samme skete torsdag, hvor Williams offentliggjorde, at Valtteri Bottas og Felipe Massa også kører bilerne i 2016. Kevin Magnussen var tidligere rygtet til teamet, men det var kun, hvis Bottas var smuttet til Ferrari. Men sådan skulle det ikke være.

FODBOLD 15:24: FC Midtjylland tager nattens københavnske happening med ophøjet ro. Læs historien her.

FODBOLD 14:57: Jannik Vestergaard overvejer at droppe det danske landshold - hvor han føler sig ignoreret af landstræner Morten Olsen - og i stedet stille op for Tyskland. Her kan du se, hvem han i så fald skal slå af det tyske landshold.

HÅNDBOLD 14:38: Jan Pytlick har arrangeret en træningskamp mellem sin nye klub, makedonske Vardar, og det danske landshold. Det er et halvt år siden, at han blev fyret som landstræner af DHF. Læs mere her.

FODBOLD 14:32: I denne video fortæller Nicklas Bendtner om karrierens bedste scoring.

FODBOLD 14:16: Landstræneren vil heller ikke svare på, hvilke krav han har til et kommende trænerjob.

FODBOLD 14:14: Morten Olsen vil ikke svare på, hvem der eventuelt skal sparke straffespark i morgen.

FODBOLD 14:13: »Det tager ikke syv år at få dem neutraliseret til albanesere.« Morten Olsen om multikulturelt albansk landshold.

FODBOLD 14:08: Vi har for første gang i min tid seks angrebsspillere med i truppen. Så vi står godt rustet og er klar til at reagere på bænken,« lyder det fra Olsen.

FODBOLD 14:05: »Det er vigtigt, at vi får Parken til at koge og svinge,« siger landstræneren.

FODBOLD 14:04: »Albanien kommer til Danmark for at få et point. Og det er de rigtig dygtige til. Det er ikke et hold, man producerer 10 chancer mod, så vi skal have kvalitet, når chancerne kommer,« siger Morten Olsen ved torsdagens pressemøde i Helsingør.

CYKLING 13:53: Dagens Vuelta-etape byder på et par knolde - men en flad afslutning.

FODBOLD 13:47 'Glemt dansker' skifter klub i Holland. Hvem pokker kan det nu være? Læs det her.

FODBOLD 13:30 Det er ikke sikkert, at OB er færdig med at forstærke sig denne sommer. I hvert fald træner den tidligere OB'er Matti Lund Nielsen, der er blevet fritstillet i italienske Pescara, i disse dage med i Ådalen.

FODBOLD 13:21: Her kan I se hele lodtrækningen:
Næstved-FC Midtjylland
Silkeborg-AGF
Lyngby-Esbjerg
Vejgaard-SønderjyskE
FC Sønderborg-Randers FC
Jægersborg/Roskilde-Hobro
Holbæk-Brøndby
Lystrup-Vendsyssel/AaB
KFUM Roskilde-Viborg
FC Vestsjælland-FC København
Fredericia-Taarup-Paarup/OB
HB Køge-Aalborg Freja/AC Horsens
Kolding IF-Odder/Skive
Rishøj-Brønshøj
Greve-Hvidovre
Fredensborg-FC Helsingør

FODBOLD 13:08: Sønderjyske møder nordjyske Vejgaard BK. Og FC Midtjylland skal op mod Næstved.

FODBOLD: 13:07: Vinder OB over serieholdet Tarup-Paarup, skal striwerne møde i Ove Pedersens FC Fredericia. AGF har trukket Silkeborg.

FODBOLD 13:06: FC København skal dyste med FC Vestsjælland i pokalturneringens tredje runde. Brøndby skal møde Holbæk.

CYKLING 13:03 Astanas fejrede torsdagens Vuelta-etapesejr og samt erobringen af den røde førertrøje ved at sende en hilsen til Oleg Tinkov. Læs historien her.

FODBOLD 12:48 Der er i øvrigt kun 10 minutter til, at DBU trækker lod til pokalturneringens tredje runde. I kan følge lodtrækningen lige her i 'Sporten Lige Nu'.

RONING 12:46 Der er i øvrigt gode nyheder fra VM i roning, hvor den danske letvægtsdobbeltsculler med Anne Lolk og Juliane Rasmussen har roet sig i finalen og samtidig sikret sig billetten til næste års OL i Rio de Janeiro.

FODBOLD 12:26 Vestsjællands sportsdirektør, Jacob 'Gaxe'  Gregersen, forklarer her, hvorfor superliga-nedrykkerne har valgt at hyre Michael Hemmingsen som cheftræner.

FODBOLD 11:53: AaBs Thomas Augustinussen sender herunder en Twitter-stikpille til Jannik Vestergaard, der i frustration over manglende landsholdsudtagelse truer med at stille op for det tyske landshold.

FODBOLD 11:49: Er du i tvivl om, hvem der blev transfervinduets vindere og tabere? Fortvivl ej. BT har svarene lige her.

FODBOLD 11:43: »AC Milan var desperate efter at købe mig i transfervinduet.« Det blev Zlatan Ibrahimovic citeret for forleden. Men den vil den fallerede storklub ikke have siddende på sig, og derfor har italienerne taget en alvorssnak med den svenske stjerne. »Milan er ikke desperate. Det er den store Ibra godt klar over, og sammen med hans agent er han frustreret over den ballade, som hans kommentarer har skabt,« meddeler klubben på sin hjemmeside.

FODBOLD 11:33: Her har I lige Top 10 på FIFAs seneste verdensrangliste - samt et par udvalgte placeringer:
1. Argentina, 2. Belgien, 3. Tyskland, 4. Colombia, 5. Brasilien, 6. Portugal, 7. Rumænien, 8. Chile, 9. Wales, 10. England ... 22. Danmark, 23. Island, 25. Albanien, 36. Sverige, 69. Norge.

FODBOLD 11:19: Fik I i øvrig læst dette stærke interview med Pione Sisto?

CYKLING 10:40 Chris Froome er ude af årets Vuelta a España. Det skriver Cyclingnews torsdag formiddag. Froome styrtede på onsdagens vanvidsetape, og nu er det konstateret, at han har brækket en knogle i den ene fod. Mere på bt.dk om lidt.

FODBOLD 10:29: Michael Hemmingsen bliver ny cheftræner i FC Vestsjælland, melder klubben torsdag.

FODBOLD 10:24: Græsk fodbold er ramt af en tragedie. Verias kun 18-årige målmand faldt onsdag om efter et hjerteanfald under træningen. Han døde kort efter. Læs den triste historie her.

FODBOLD 10:05: Engelsk landsholdsfodbold er i chok. For første gang nogensinde ligger lillebror Wales foran England på FIFAs verdensrangliste. Waliserne er nummer 9 på listen, mens Rooney & co ligger nummer 10.

FODBOLD 09:27: Kan I huske FC Midtjyllands provokerende 'København-har-igen-et-mesterhold-banner' fra i tirsdags? Nu har FC Københavns fans svaret igen:

FODBOLD 09:18: Real Madrids bogholder har det for vildt i disse dage. Hvorfor? Det kan du læse lige her.

CYKLING 09:02: BTs cykelkommentator, Lars B. Jørgensen, har her skrevet en fremragende blog om Oleg Tinkovs raseri under årets Vuelta a España.

FODBOLD 08:41: Den tidligere DBU-generalsekretær Jim Stjerne Hansen forstår ikke, hvorfor den nuværende ledelse ikke tager spillerne med på råd i jagten på den kommende landstræner. Læs mig her.

CYKLING 08:36: Chris Froome styrtede kort efter starten på onsdagens vanvidsetape i Vueltaen, og han måtte stærkt forpint kæmpe sig i mål flere minutter efter vinderen. Nu overvejer han, om han overhovedet kan stille til start torsdag. Læs historien her.

FODBOLD 08:30: Pierre-Emile Højbjerg forklarer her til BT, hvorfor det lige netop blev Schalke 04, der løb med landsholdstraktorens underskrift.

FODBOLD 08:21: Zlatan Ibrahimovic fik lige sine svenske landsholdskammerater til at måbe, da han med den største selvfølgelig bankede bolden i kassen under træningen forud for kval-kampen mod Rusland lørdag. Se målet lige her.