Det er blevet torsdag, og mens håndboldkvinderne stadig ømmer sig efter det nederlaget til Rumænien i aftes, tager vi fat på en ny dag i sportens tegn. Vi vil her på bt.dk opdatere med de seneste nyheder fra ind- og udland. Laurits Bak Lyck startede showet, og jeg - Michel Wikkelsø Davidsen - danser det i mål.

22:40 - FODBOLD: Cristiano Ronaldo åbner fire hoteller
Mange unge drenge har drømt om at være Ronaldo. Nogle kvinder har måske drømt om også at dele badeværelse med ham. Nu kan man så bo hos ham... næsten. Cristiano Ronaldo åbner nemlig fire hoteller i Lissabon, Funchal, Madrid og New York. Det koster ham den nette sum af små 540 millioner kroner.
Se et par billeder her:

22:05 - FODBOLD: Daniel Wass scorer direkte på frispark
Celta Vigo havde vundet den første kamp 3-1 mod Almeria, så returkampen skulle nærmest bare overståes. Og det blev den med Daniel Wass som matchvinder. Landsholdsspilleren scorede direkte på frispark i kampen, der endte 1-0. Dermed er Celta Vigo videre i Copa del Rey.

21:40 - FODBOLD: Husker du Carlos Valderrama med det store hår?
Han er blevet ældre, men han er stadig en fræk fyr. Han ligner en rockstjerne!

21:29 - FODBOLD: Splid mellem Mourinho og Chelsea-spillere skyld i fyring
José Mourinhos fyring i Chelsea skyldtes ikke bare dårlige resultater. Nu fortæller klubbens tekniske direktør, at der også var problemer mellem spillertruppen og den portugisiske manager. »Sandheden er, at Chelsea er i problemer. Resultaterne er ikke gode. Der virker åbenlyst til at være splid mellem manageren og spillerne. Vi mente, at det var på tide at gøre noget,« siger Michael Emenalo i et interview med klubbens egen tv-station.

21:00 - DART: Danske Per Laursen tabte til Boulton
Det blev en hurtig exit for Per Laursen ved VM i dart. Han havde fire pile til at afgøre det til egen fordel, men i sidste ende blev det Andy Boulton, der løb med sejren på 2-1.

20:53 - FODBOLD: Brasiliansk Guangzhou-træner håner Real Madrid
Guangzhou Evergrande havde ikke mange muligheder mod et reservespækket Barcelona-hold, da de tidligere på dagen mødtes i klubholdene VM. Men Guangzhous brasilianske træner så da noget positivt... de var ikke så dårlige som Real Madrid: »Vi tabte 3-0, men det er ikke meget anderledes end, hvad der sker med andre storklubber. Vi lukkede i det mindste ikke fire mål ind som Real Madrid,« sagde Scolari ifølge Goal.com. Læs mere her.

20:35 - DART: Dansker med ved VM
Per Laursen kaster lige nu med pile i London. Og han er kommet fint i gang. Han kom foran 1-0 og 2-1, og han vandt også første sæt mod Boulton. Laursen er en blandt 72 af verdens bedste dartspillere, der kæmper om at gå videre til næste runde ved VM.

20:18 - FODBOLD: Kendt Arsenal-fan til voldsomt angreb på Mourinho-fyring
Piers Morgan er ikke bare verdenskendt for sin bramfri stil på tv. Først som dommer i talentprogrammer - siden som tv-vært. Han er også kendt for at provokere alt og alle på twitter og ikke mindst for at være glødende Arsenal-fan. Men nu går han så til forsvar for Mourinho. Et voldsomt forsvar.
«Vi har set fodboldspillere karaktesparke tilskuere, bide modstandere og selv blive skudt ihjel for ikke at redde et straffespark. Managere har slået hinanden, taget imod bestikkelse og lavet interviews så usammenhængende, at der var reelle bekymringer for deres fornuft (ja, Kevin Keegan, jeg kigger på dig) (…) Men få ting har været mere vanvittigt end Chelseas beslutning om at fyre José Mourinho – den allerbedste manager på jorden. Og muligvis den bedste nogensinde.«
»Det er den værste beslutning i sportens historie. José Mourinho er ikke bare en vinder. Han er VINDEREN af det moderne spil,« skriver Piers Morgan i en klumme på Daily Mails hjemmeside.

19:55 - FODBOLD: Zlatan sår tvivl om fremtiden
Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Paris SG løber ud til sommer, og allerede nu er spekulationerne i gang om den svenske superstjerne, der selv tager den med ro. »Normalt plejer jeg at have en kontrakt, som strækker sig nogle år frem for siden at skifte klub. Men det her er anderledes. Min kontrakt løber ud, og så er jeg fri til at gøre, hvad jeg vil,« siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Expressen. Han er den helt store stjerne i Paris og har tidligere fortalt, at han i hvert fald er blevet for gammel til Premier League. Men han holder alligevel dørene åbne: »Lige nu har jeg ingen destination i mine tanker«.

19:26 - FODBOLD: Alle Mourinhos skandaler
Der er stort fokus på Mourinhos fyring i aften. Sådan må det jo være, når håndboldkvinderne er ude af VM, og de fleste store sportsstjerner er gået på juleferie. Her får du Mourinhos skandaler fra denne sæson. Han har nået en del på et halvt år...

19:15 - FODBOLD: Mourinhos manager-ven er chokeret
José Mourinho og Sam Allardyce er gode venner. Så gode venner, at Mourinho i et talkshow fortæller, at »jeg nyder virkelig at skrive til ham«, når det kommer til julekort. Og derfor er Sunderland-managerens reaktion på Mourinhos fyring også lidt ekstra interessant. »Jeg er chokeret. De må have nogen på vej ind. Jeg er ked af, at Mourinho er væk, for jeg kender ham ganske godt, og han er en fantastisk karakter,« siger Allardyce ifølge Goal.com.

18:51 - FORMEL 1: Chefen for det hele er rasende
Vi giver ordet til Formel 1-bossen Bernie Ecclestone: »Problemet er, at jeg ser tingene, som de er, og ikke som jeg gerne vil have, at de skal være. Synes du, at det er normalt, at en tidligere verdensmester som Fernando Alonso starter sidst i et løb? Er det acceptabelt, at en kører skifter sin motor, slutter som nummer tre i kvalifikationen og så starter som nummer 13? Det er ikke godt. Formel 1 i dag er lort,« siger han til Motorsport-magazin.com.

18:24 - FODBOLD: FCM og FCK har fundet ny dato til aflyst kamp
Stormen Gorm var hård. Så hård, at FC Midtjylland i sidste øjeblik aflyste hjemmebanekampen mod FC København . Men nu er der fundet en ny dato. Topopgøret spilles på MCH Arena den 3. marts klokken 20.00. Det er en torsdag.

18:20 - FODBOLD: Mourinhos sidste tur
Da José Mourinho havde fået meddelelsen om, at det var slut i Chelsea, skulle han væk fra træningsanlægget Cobham. Men han havde vist ikke lyst til at blive set:

17:55 - FODBOLD: Reaktioner på Mourinhos fyring
Det her er ret sjovt. De bedste reaktioner på Mourinhos farvel i Chelsea. Der er altså et par ret gode imellem. Se her.

17:28 - FODBOLD: Bendtner har fået fripas i Wolfsburg
Nicklas Bendtner kan meget snart være fortid i Wolfsburg. Det er i hvert fald ikke den tyske klub, der kommer til at stå i vejen for landsholdsangriberen, hvis han ønsker at rejse. Det kan du bare læse her.

16:59 - FODBOLD: FCK-målmand vil væk fra bænken
FC København lejede i sommer belgiske Thomas Kaminski i Anderlecht, men det er kun blevet til få kampe for den unge målmand i pokalturneringen. Derfor ønsker han nu at skifte væk fra Stephan Andersens skygge, skriver belgiske Het Nieuwsblad. Men i Anderlecht modtager man ikke beskeden med åbne arme: »Han fik en god kontrakt her, da vi hentede ham som et talent i Beerschot. Men han vil ikke være andenmålmand, og med sådan en kontrakt kan han ikke blive ved med at ønske sig udlejet. Disse klubber betaler ofte ikke hele lønnen, og så skal vi altså selv dække det,« siger sportschef Herman Van Holsbeeck.

16:16 - FODBOLD: Mourinho-fyring er officiel
José Mourinho er ikke længere manager i Chelsea. Det har flere engelske medier allerede skrevet, men nu er det bekræftet af Chelsea selv. »Både José og bestyrelsen var enige om, at resultaterne ikke har været gode nok i denne sæson, og vi tror på, at det er det bedste for begge parter at skilles«.

16:07 - FODBOLD: Guus Hiddink ny midlertidig Chelsea-manager?
Det er endnu ikke bekræftet fra officielt hold, men de mest pålidelige engelske medier er sikre på, at José Mourinho har fået en fyreseddel i Chelsea. Det rejser spørgsmålet om, hvem der så skal forsøge at få de forsvarende mestre væk fra bunden. Og ifølge The Telegraph er Guus Hiddink udset til at blive midlertidig manager. Hiddink har tidligere haft den rolle i Chelsea i 2009 for derefter at blive Tyrkiets landstræner, Anzhi Makhachkala-træner og hollandsk landstræner.

16:05 - FODBOLD: De hygger sig lidt med Mourinho-fyringen i England

15.41 - FODBOLD: Mourinho fyret i Chelsea
Nu er det slut for Mourinho i Chelsea. Ifølge BBC og Telegraph er den portugisiske manager blevet fyret i Premier League-klubben. Det har heller ikke været en god åbning på sæsonen for de forsvarende mestre. Lige nu ligger Chelsea nummer 16 i Premier League med 15 point efter 16 kampe. Og det har altså ikke været godt nok for Roman Abramovitch.

14.46 - FODBOLD: Mere end 700 kroner for at se FCM-United?
Det er lige realiteten for de fans, der gerne vil se FCMs hjemmebaneopgør mod Manchester United, når de to støder sammen på MCH Arena i det nye år. United-fans raser og kalder det grotesk, at det skal være så dyrt, mens FC Midtjylland selv afviser kritikken.

LÆS OM KRITIKKEN HER og LÆS FCMS SVAR HER

13.47 - HÅNDBOLD: Spellerberg, Green og Søndergaard droppet
De har været fast slutrundeinventar på det danske landshold, men nu ser det ud til, at spillere som Bo Spellerberg, Kasper Søndergaard og Jannick Green måske ikke kommer til at deltage ved det kommende EM i herrehåndbold. Landstræner Gudmundur Gudmundsson har netop sorteret ti mand fra sin trup inden de afsluttende testkampe inden EM.

SE ALLE DE DROPPEDE SPILLERE HER

13.27 - FODBOLD: Se Hareide møde de danske fans
Inden Åge Hareide (endelig) blev præsenteret for den brede offentlighed som ny danske landstræner, fik en lille gruppe danske fans mulighed for at møde den nye nordmand ved roret. Se hvad Hareide havde at sige til dem her:

13.20 - FODBOLD: Slut i Yokohama - Barca vinder 3-0
Der er netop blevet fløjtet af i japanske Yokohama, hvor FC Barcelona ikke efterlod nogen tvivl om, hvorvidt de eller modstanderne fra Guangzhou Evergrande var det bedste hold på banen. Luis Suarez scorede i fraværet af sine offensive legekammerater Messi og Neymar alle Barcelonas tre mål.

13.07 - FODBOLD: Bendtner væk til januar?
Wolfsburger Allgemeine skriver, at Wolfburg skulle være klar til at slippe den danske angriber til januar. De svigtende præstationer har ifølge avisen fået klubben til at opgive håbet om succes for Bendtner.

12.55 - FODBOLD: Hattrick til Suarez!
FC Barcelonas Munir bliver - lidt let - lagt ned i modstandernes felt, og dommeren peger med det samme på pletten. Luis Suarez har fået mere end normalt meget blod på tanden og tager sig - selvfølgelig fristes man til at sige - af straffesparket. Det sætter han sikkert ind, og med sit tredje mål bringer han Barcelona foran med lige så mange.

12.39 - FODBOLD: Suarez scorer til 2-0!
Luis Suarez modtager en stikning i feltet, tæmmer bolden med brystet og prikker den resolut i mål. Klassescoring af uruguayaneren!

12.34 - FODBOLD: Anden halvleg igang!
FC Barcelona og Guangzhou er tilbage på banen til anden halvleg.

12.16 - FODBOLD: Pause ved Yokohama - 1-0 til Barca
Spillerne er netop gået til pause i semifinalen ved klub-VM, hvor Luis Suarez har bragt Barcelona foran mod Guangzhou Evergrande. Halvlegen blev skæmmet af en uhyggelig skade til kinesiske Zou Zheng, der nærmest ud af det blå brækkede sit skinneben.

12.08 - FODBOLD: Suarez bringer Barcelona foran!
Ivan Rakitic fyrer af fra distancen, og da kinesernes målmand ikke kan holde fast på bolden, kommer Luis Suarez først på den og prikker den ind til 1-0 til catalanerne. Et uheld kom sandelig ikke alene for Guangzhou...

Her bæres Zou Zheng fra banen efter sin skrækkelig skade.
Her bæres Zou Zheng fra banen efter sin skrækkelig skade. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA
Vis mere

12.03 - FODBOLD: Mareridtsskade i Barcelona-kamp!
Dramatiske scener i Yokohama, hvor Guangzhous spiller Zou Zheng pludselig falder om i feltet med sin ene fod pegende den helt forkerte vej. Zheng kommer hurtigt på en båre og bliver i store smerter båret fra banen, så kampen kan fortsætte.

11.57 - FODBOLD(ish): »Blatter fortjener Nobels fredspris«
Ordene ovenfor stammer fra et pressemøde, Ruslands præsident Vladimir Putin netop nu afholder i Moskva. Her har rosende omtalt den 79-årige scheiziske FIFA-præsident, der lige nu afsoner karantæne. Ifølge flere journalister skal Putin have sagt, at »Sepp Blatter er en meget respekteret person. Han har gjort meget for udviklingen af fodbold i verden.«

11.40 - HÅNDBOLD: Se BTs karakterer til håndboldkvinderne
Måske har du allerede set dem, men her kan du se, hvilke karakterer BTs håndboldkommentator Søren Paaske gav de danske kvinder i det snævre nederlag til Rumænien i aftes. Se også hvilke to spillere, der i Paaskes øjne ikke klarede skærene og dumpede.

11.26 - FODBOLD: Barcelona - Guangzhou Evergrande
De spanske mestre FC Barcelona er netop gået på banen til deres første kamp ved klub-VM, som er semifinalen med Guangzhou Evergrande fra Kina. Kineserne starter blandt andet med den tidligere Tottenham-spiller Paulinho, ligesom de har den forhenværende Real Madrid-, Manchester City og AC Milan-spiller Robinho på bænken. Kampen spilles i Yokohama i Japan.

11.11 - BOKSNING: Boksetalenter i ringen til februar
De danske boksere Micki Nielsen og Denis Ceylan, der begge vandt deres kampe i weekendens stævne i Brøndby Hallen, bliver hovednavnene, når der til februar afholdes Nordic Fight Night i Ceres Arena i Aarhus. Det meddeler Team Sauerland torsdag formiddag. Deres modstandere er endnu ikke annonceret.

11.05 - HÅNDBOLD: Sådan kan Danmark få 'fribillet' til OL
De danske håndboldkvinder skal efter gårsdagens kvartfinalenederlag til Rumænien nu spille om 5.-8.-placeringerne ved VM. Men ifølge svenske Aftonbladet kan Danmark faktisk ende med at have fordel af at tabe sine kommende kampe.

LÆS MERE HER

10.39 - FODBOLD: Bayern-spiller sætter rekord
For femte år i træk (!) er Bayern Münchens venstreback David Alaba blevet kåret som årets spiller i hjemlandet Østrig. Det er ny rekord, og fortsætter den 23-årige sit storspil i det sydtyske bliver den rekord nok udbygget de kommende år.

10.17 - FODBOLD: Syg Messi går glip af semifinale
Når Barcelona klokken 11.30 går på banen mod kinesiske Guangzhou Evergrand i semifinalen ved klub-VM, bliver det uden deres lille troldmand, Lionel Messi. Argentineren har ifølge klubben fået nyrekolik, og han er derfor ikke i stand til at spille. FC Barcelona stiller i stedet med følgende 11 spillere:

Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitic, Sergio, Sergi Roberto - Iniesta, Suárez, Munir

9.55 - FODBOLD: Zidane favorit til trænersædet i Real Madrid
Rafael Benitez har ikke vundet sig mange tilhængere siden sin ansættelse i Real Madrid i sommerpausen. Storklubben har i efteråret præsteret under de seneste sæsoners niveau, og måske vigtigst af alt synes superstjernen Cristiano Ronaldo ikke at trives under den spanske træner. Benitez' job hænger derfor i det, der ligner en tynd tråd, og fansene er tilsyneladende heller ikke alt for vilde med tanken om, at han fortsætter. I en meningsmåling for den spanske avis AS siger kun 15 procent, at de foretrækker ham som træner, mens hele 72 procent peger på den tidligere verdensmester og klubbens nuværende andetholdstræner, Zinedine Zidane.

9.32 - FODBOLD: Tottenham bygger nyt milliardstadion
Christian Eriksen og de andre Tottenhamham-spillere skal have ny hjemmebane, efter det lokale byråd har godkendt klubbens planer om at bygge et nyt stadion. Stadionet, der forventes at koste godt fire milliarder kroner at bygge, vil kunne huse 61.000 tilskuere og skal stå klar inden sæsonen 2018/2019 sparkes igang.

9.01 - FODBOLD: Jacob Nielsen henter Randers-ven til AGF
Peter 'PC' Christiansen er netop blevet ansat som chefscout i AGF, hvor han genforenes med direktør Jacob Nielsen, som han arbejdede sammen med i Randers FC. Peter Christiansen var fra 2008 til 2013 chefscout i Randers, inden han blev forfremmet til sportschef. For nylig sagde 'PC' dog op i Randers, mens det stadig lignede, at klubben ville blive overtaget af britiske investorer.

LÆS MERE HER

8.52 - FODBOLD: Rømer skifter til Sønderjydske
24-årige Marcel Rømer skifter pr. 1. januar fra Viborg til Sønderjydske, meddeler midtbanespillerens nye klub på deres hjemmeside torsdag morgen. Rømer nåede 30 Superliga-kampe for Viborg med ét mål til følge. Sønderjydske ligger i øjeblikket nummer fire i Superligaen.

8.40 - BOKSNING: Danskerne vil have nyt dansk boksebrag
Hvis Patrick Nielsen troede han bare kunne hvilke på laurbærrene efter sin sejr i tredje runde over Rudy Markussen, skal han måske tro om igen. For nu har en anden dansk veteran, 43-årige Lolenga Mock, udfordret den 19 år yngre Patrick Nielsen. Siden BT Sporten i går skrev om udfordringen, har mere end 2.500 liket historien på Facebook, og næsten 400 har delt den. Noget kunne altså tyde på, at danskerne er opsatte på at se Patrick Nielsen i ringen med endnu en veteran.