Brøndby vandt klubbens største sejr med knusende 9-0 mod den forsvarsløse miniput Juvenes/Dogana fra San Marino i første kvalifikationsrunde i Europa League-turneringen.

Vi begynder med målscorerne, for dem var der nærmest uoverskueligt mange af torsdag aften på Brøndby Stadion.

1-0 ved Johan Elmander. Patrick Da Silva scorede til 2-0. Johan Elmander fortsatte med 3-0. Teemu Pukki til 4-0. Frederik Holst øgede til 5-0. Johan Larsson til 6-0 på en frisparksperle.

Så var der pause, inden målfesten fortsatte med 7-0 ved Elba Rashani. Unge Rezan Corlu scorede til 8-0, og så lukkede Elba Rashani til 9-0.

Resultatet sender uden tvivl Brøndby videre til anden runde af Europa League-kvalifikationen, også selv om stakkels Juvenes/Dogana har en returkamp på hjemmebane i San Marino.

Målorgiet i Brøndby var så vildt, at det satte en ny rekord for den største sejr i klubbens historie. Indtil kampen torsdag aften lød klubbens største sejr som Superliga-hold på 7-0 hjemme mod Herfølge i 2005. Således skal man tilbage til dengang Brøndby blot var en serieklub i de lavere rækker for at finde noget tilsvarende med sejren torsdag aften.

Men rekorden blev altså slået mod Jevenes/Dogana, som slet ikke havde et regulært forsøg på mål i alle kampens 90 minutter.