Brøndby-træner Thomas Frank er en presset mand efter det tredje nederlag på stribe i Superligaen og den værste sæsonstart nogensinde. Han kalder selv bundplaceringen for uacceptabel.

De første tre kampe i Superligaen har givet nul point for Brøndby. Søndag blev det 0-2 hjemme mod Hobro, og derfor er træner Thomas Frank en presset mand.

»Det er trist, det er skuffende, og det er følelsesmæssigt sindssygt hårdt. Der er rigtigt mange mennesker, der følger os, og de er skuffede, og det er fuldt berettiget. Det er en forfærdelig start på sæsonen, vi har fået, og det er langt under forventet. Det er uacceptabelt, og bundlinjen er, at det ikke er godt nok. Kampen i dag er forfærdelig i første halvleg fra vores side,« sagde Thomas Frank efter kampen til TV3+.

»I anden halvleg viser vi noget af det spil, vi gerne vil, men det er for sent først at begynde at spille i det 46. minut. Man skal være klar fra første minut,« sagde Brøndby-træneren.

Spørgsmålet er så, hvad der skal gøres ved det. En nærliggende mulighed er at fyre træneren, og det er ikke en mulighed, der er fremmed for ledelsen i Brøndby. Den skæbne overgik alle Thomas Franks tre forgængere i jobbet, Kent Nielsen, Henrik Jensen og Auri Skarbalius.

»Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er den rette mand til jobbet. Det er staben, det er mig, og det er spillerne, som tilsammen skal nå vores mål. Jeg føler, at jeg har ledelsens opbakning, og jeg er ikke i tvivl om, at med den indstilling, vi lægger for dagen til træning, så skal vi nok også nå målet,« sagde Thomas Frank og mindede igen om, at målet er minimum bronzemedaljer.

»Nu skal vi have fundet den rette opstilling, så er jeg heller ikke i tvivl om, at det nok skal komme. Allerhelst i returkampen mod Omonia i kvalifikationen til Europa League,« sagde Thomas Frank.

Omonia Nicosia er næste modstander for de blå-gule. De to hold mødtes torsdag i Brøndby, og den kamp sluttede 0-0.