Dommer Kenn Hansen erkender, at han tog fejl, da han godkendte FC Københavns mål mod Viborg i søndagens Superliga-kamp, som FCK vandt 1-0.

Frisparket burde have været taget om, da Youssef Toutouh scorede til 1-0 for FCK mod Viborg i søndagens Superliga-kamp, som københavnerne vandt med denne ene scoring.

Det mente Viborg-lejren, fordi dødboldsituationen manglede en vigtig forudsætning. Bolden lå ikke død, da Thomas Delaney spillede Andreas Cornelius, som fandt Youssef Toutouh med sin målgivende aflevering.

Og det mener dommer Kenn Hansen ved nærmere eftersyn også.

»Jeg havde ikke set den pågældende situation på tv efter kampen. Men efterfølgende har jeg set det igennem, og jeg medgiver, at det var en forkert beslutning. Bolden lå ikke stille, og det var en fejl,« siger Kenn Hansen til Ekstra Bladets hjemmeside.

Han siger også, at han godt forstår, Viborg-lejren protesterede.

Målet blev scoret i anden halvleg, men på dette tidspunkt mente Viborg, at samme Youssef Toutouh slet ikke burde være på banen. I første halvleg ville oprykkerne have haft ham udvist, fordi han sparkede ud efter Viborgs Ante Rukavina.

Men det vil Kenn Hansen ikke forholde sig til.

»Jeg har ikke lyst til at kommentere flere situationer end den med målet,« siger dommeren.