FC København fik en sejr, men det skete uden rigtig at imponere på hjemmebane mod Viborg søndag eftermiddag.

Det var tre point og så ellers videre for FCK. Holdet rejste sig efter nederlaget til Brøndby mod Viborg, der ikke havde meget at skyde med i Parken.

Sejrsmålet kom, da Youssef Toutouh scorede til 1-0 kort inde i anden halvleg. Her kom midtbanespilleren først på en flad bold i feltet fra Andreas Cornelius.

Første halvleg blev en virkelig kedelig oplevelse for tilskuerne i Parken, hvor hjemmeholdets spil virkede mekanisk, uden fart og flair. Lidt bedre blev det i anden halvleg, men det var ikke kønt.

Viborg fik faktisk en friløber i de første 45. minutter, men angriberen Ante Rukavina snublede vel nærmest i bolden til stor måben og morskab. Men sjovt var det hverken for Rukavina eller Viborg, for det var den eneste chance, holdet havde i kampen.

Selvom FCK vandt, så må det fortsat bekymre, at millionindkøbet Federico Santander igen ikke viste tegn på farlighed og stadig er målløs efter 11 kampe i Superligaen.