Der blev spillet fodbold på Brøndby Stadion søndag aften. Rigtig fodbold med spil langs græsset og forholdsvis præcise afleveringer.

Det gjorde der, fordi Brøndby i ugens løb fik fjernet den grusgrav, klubbens bane i de seneste måneder mest har lignet, og i stedet erstattede den med en herlig, lækker bane af spritnyt rullegræs.

Så skulle man tro, at Brøndby ville folde sig ud mod Hobros mirakelmagere. Men sådan forløb det langtfra. I stedet vandt Hobro for tredje gang af tre mulige i denne sæson over Brøndby. Tidligere på sæsonen blev det to gange 3-0. Denne gang nøjedes oprykkerne med en sejr på 1-0.

Kampens enlige træffer kom fra Mads Jessens højrefod kort før pausen. Efter Hobro-topscorer Mads Hvilsom havde headet på overliggeren, landede bolden foran midtbanespilleren. Han tog et kort træk til højre og knaldede bolden ned i hjørnet uden for Brøndby-keeper Lukas Hradeckys rækkevidde.

Brøndby pressede igennem hele 2. halvleg på for en udligning og især i de sidste minutter trykkede hjemmeholdet på. Det gav udslag i flere chancer, men score kunne ingen af de uskarpe angribere.

Derfor rykker Hobro nu helt tæt på Brøndby. Blot et point er oprykkerne efter de blå-gule i den samlede stilling.