Hobro fortsætter med at imponere i Superligaen. Kort efter, at klubben præsenterede Rasmus Hansen som ny forstærkning, gik holdkammeraterne ud og slog FC Vestsjælland med 3-1.

Dermed blev gæsterne det første hold i sæsonens tre første hjemmekampe, der fik scoret på oprykkerne. Men det fjerner nok på ingen måde glæden over tre point hos Hobro, der meget overraskende spiller med i toppen af Superligaen efter seks spillerunder.

FC Vestsjælland var i første halvleg tæt på at komme foran ved Rasmus Festersen, men den afgørende skarphed manglede hos angriberen i de første 45 minutter. Den havde Quincy Antipas derimod i den modsatte ende, da han kort efter en dobbeltchance til Festersen erobrerede bolden på egen hånd, tog en masse fikse driblinger og bankede den i nettet ved roden af stolpen.

Og to minutter før pausen scorede Hobro endnu et flot mål. Anfører Mads Justesens lange aflevering blev taget ned med en kattepote af Superliga-topscoreren Mads Hvilsom, og angriberen bragte sig alene på toppen af listen med sit femte mål i sæsonen, da han fik Thomas Mikkelsen til at lægge sig og derefter satte scoringen ind.

FC Vestsjælland havde før kampen i Hobro ikke vundet i deres seneste syv Superliga-kampe, men mod slutningen af opgøret i Hobro kom der en tro på, at et point lå og lurede.

Rasmus Festersen fik nemlig endelig hul på bylden, da han med ydersiden af foden fik en høj bold forbi Jesper Rask, men kort efter lukkede hjemmeholdet festen med et mål af Martin Thomsen.

Med sejren ligger Hobro nummer to i Superligaen med 13 point, mens FC Vestsjælland ligger i den nederste halvdel med syv point.