6.188 tilskuere på Nordjyske Arena i Aalborg så Randers FC med sejr på 2-0 over AaB revanchere sidste spillerundes skuffende indsats og nederlag mod Viborg FF.

Fundamentet til kronjydernes sejr blev allerede lagt i det tredje minut:

Rasmus Würtz nedlagde udenfor AaBs straffesparksfelt Christian Keller, og på det efterfølgende frispark kanonerede Viktor Lundberg bolden gennem muren og ind i netmaskerne. Spørgsmålet er imidlertid, om scoringen burde have været godkendt. Set fra tilskuerpladserne strejfede bolden på vej mod mål nemlig Christian Keller, der befandt sig i mistænkelig offsideposition.

I anden halvleg trak Randers FC sig i bestræbelserne på at fastholde føringen tilbage på banen.

Taktikken lykkedes. Ineffektive AaB, der ikke levede op til storspillet mod OB i mandags, fik ikke scoret. Det gjorde Randers FC til gengæld, da Viktor Lundberg efter en pasningsfejl af AaB’s Kasper Pedersen spillede den sydafrikanske debutant Mandla Masango fri til scoring otte minutter før tid.