OB har maksimumpoint efter to runder, da de søndag vandt 2-1 over Brøndby IF efter at have været bagud.

Brøndby var ellers dominerende i starten af kampen, hvor Johan Larsson på højrekanten var manden bag meget af hjemmeholdets offensive spil. Derfor gav det god mening, at det var ham, som efter 11 minutter lagde op til Brøndbys føringsmål.

Larsson spillede en lang bold ned bag ved OB's forsvarskæde, hvor Teemu Pukki stod klar til at pille bolden ned. Fra en spids vinkel sparkede angriberen iskøligt bolden mellem Michael Falkesgaards ben.

OB's klart bedste mand i den første halve time var Rasmus Festersen, som var ekstrem sikker i sin boldomgang. Han var heller ikke sen til at udnytte et koks i Brøndbys midterforsvar.

Rasmus Falk snød Brøndbys offsidefælde, og alene igennem med Lukas Hradecky kunne han aflevere bolden til siden, hvor Rasmus Festersen kunne prikke udligningen i nettet.

Festersen var endnu engang på pletten i anden halvleg, hvor han var hurtigst på en ripost og dermed sikrede sejren for OB.