OB fik en vigtig 2-0-sejr i Esbjerg. En sejr, som bringer dem på sikker afstand af nedrykningsstregen, for nu er der ti point ned til FC Vestsjælland.

Første halvlegs første store chance kom til Esbjerg efter 18 minutters spil. Daniel Larsson stjal bolden fra Daniel Høegh inde i det fynske felt og skulle kun passere Mads Toppel i målet. Men OB-keeperen kom stærkt ud og fik afværget den farlige situation.

OB svarede hurtigt igen på et hjørnespark fem minutter efter. Bolden endte hos Rasmus Falk, der på kanten af feltet headede bolden ind mod Martin Spelmann, som pandede bolden ind bag keeperen til 1-0.

Kort efter lå bolden pludselig plantet på straffesparkspletten i den anden ende af banen, efter at Daniel Høegh lavede en dum tackling og fældede Mohammed Fellah i feltet. Men Michael Jakobsen overplacerede fuldstændig straffesparket.

I anden halvleg kom kampens detalje, da Rasmus Falk lavede en tunnel på Casper Nielsen og sendte bolden i mål til 2-0. Esbjerg forsøgte at kæmpe sig tilbage, men skarpheden manglede for det hårdtkæmpende hjemmehold.