Hobro IK  ligner mere og mere en kommende Superliga-nedrykker. For øjnene af 3.255 tilskuere på Sydbank Park i Haderslev tabte de 0-2 til Sønderjyske og fik dermed ingen umiddelbar effekt ud af nyansættelsen tidligere på ugen af cheftræner Ove Pedersen.

At Sønderjyske gik til pausen med en føring på 1-0 var både fortjent og forventeligt, eftersom Hobro IK intet havde at bidrage med offensivt.

Spillet blev overladt fulstændig til Sønderjyske-mandskabet, der så Andreas Oggesen, Adama Guira og Kees Luijckx have fine scoringsforsøg inden veteranen Johan Absalonsens målgivende afslutning syv minutter før pausen:

Han modtog bolden fra Marc Pedersen, spurtede fra Mads Justesen og sendte den usvigeligt sikkert i netmaskerne.

Anden halvleg formede sig også på Sønderjyskes betingelser. Ganske vist forsøgte Hobro IK at gå en smule længere frem på banen, men målchancer lykkedes det ikke at producere.

I stedet fik Sønderjyske tre minutter før tid øget føringen, da Johan Absalonsen scorede på det straffespark, som Hobro-backen Jacob Tjørnelund begik mod Tommy Bechmann.