FC Midtjylland er fortsat ubesejret på hjemmebane i denne Superliga-sæson.

For øjnene af 9.039 tilskuere vandt de 5-2 over Randers FC, og konsoliderede dermed sin førsteplads 12 point foran FC København.

Hjemmeholdet indledte den begivenhedsrige og dramatiske kamp bedst, og kom foran 1-0 i det 20. minut på hovedstød af Petter Andersson efter et hjørnespark fra Jakob Poulsen.

Men selvom FCM sad totalt på randrusianerne, lykkedes det ikke desto mindre for træner Colin Todds tropper et kvarter før pausen at udligne til 1-1:

Kasper Fisker spillede på et frispark bolden ind i straffesparksfeltet, hvor Jeppe Tverskov dukkede op og blev noteret for karrierens første Superliga-scoring.

Efterfølgende virkede hjemmeholdets spillere en anelse rystet. Alligevel lykkedes det ikke for Randers FC at fastholde domininansen, da først Mikael Ishak og dernæst Kasper Fisker blev udvist.

FC Midtjylland udnyttede overtalssituationen optimalt og med tre fuldtræffere af Morten Rasmussen samt en enkelt af Sylvester Igboun efter pausen blev sejren spillet stensikkert i hus.