AaB stoppede Sønderjyskes stime af gode resultater, da de for øjnene af 5.518 tilskuere hjemme på Nordjyske Arena sikrede sig en overraskende stor sejr på 5-0.

Sønderjyskes træner Jakob Michelsen havde før kampen proklameret, at man med henholdende spil skulle gøre alt for ikke at indkassere scoringer mod sig de første 20 minutter. I modsat tilfælde risikerede man, at løbe ind i problemer mod offensive nordjyder.

Taktikken mislykkedes.

Allerede i det fjerde minut bragte Lukas Spalvis hjemmeholdet foran 1-0 på en ripost tæt inde foran mål, og da der var spillet 12 minutter mere, førte hjemmeholdet 2-0 på Nicolaj Thomsens fuldtræffer.

Sønderjyske fik dog kæmpet sig tilbage, og kunne med lidt held have reduceret AaB’s føring på afslutningsforsøg fra Andreas Oggesen og Kees Luijcks.

Efter pausen faldt Sønderjyske spil imidlertid helt sammen, og med scoringer af Thomas Enevoldsen, Lukas Spalvis og Frederik Børsting sikrede AaB sig endnu en komfortabel sejr på hjemmebane, hvor man også har tilføjet OB og Brøndby store nederlag i denne sæson.