Viborg tabte 0-1 i udekampen mod FC København, men oprykkerne følte sig bagefter snydt i forbindelse med hjemmeholdets mål, og FCK-træner Ståle Solbakken gav dem ret.

Kampens enlige mål mellem FCK og Viborg faldt ti minutter efter pausen, hvor Thomas Delaney tog et frispark hurtigt. Han fandt Andreas Cornelius, som lagde bolden på tværs til Youssef Toutouh, som ved bageste stolpe sendte den i kassen.

Bagefter protesterede Viborg-lejren over scoringen til dommer Kenn Hansen, fordi jyderne mente, at dødbold-situationen manglede en vigtig forudsætning. Bolden lå ikke død.

»Thomas Delaney får lov til at tage frisparket, og jeg synes ikke, at bolden ligger stille,« sagde Viborgs Mikkel Rask efter kampen til Canal 9.

»Det var et træls mål, men ellers synes jeg generelt, at vi gør en god figur,« sagde Mikkel Rask.

Thomas Delaney selv sagde, han ikke var helt opmærksom på, om bolden lå helt stille.

»Jeg ved det ikke. Det kan godt være, den hopper lidt. Jeg tænkte bare på at sætte spillet hurtigt i gang,« sagde FCK-anføreren.

Hans chef, Ståle Solbakken, var derimod ikke i tvivl.

»Jeg kan godt forstå, de er sure. Efter reglerne skulle det frispark være taget om,« sagde FCK-træneren.

Nogen stor fodboldkamp var det ikke, og det anerkendte FCKs William Kvist gerne.

»Viborg står meget dybt, og så kan det nogle gange være svært. Vi ville gerne mase alle holdene i første halvleg, men det kan bare ikke altid lade sig gøre. Vi fik tre point, og det var det vigtigste,« sagde William Kvist.