AGF vendte et truende nederlag til sejr, efter et flot comeback i 3-2-sejren over rivalerne fra Randers, der fik vist to mænd direkte ud.

Med straffespark, to direkte røde kort og et hav af advarsler havde dommer Kenn Hansen nok at se til i det østjyske derby søndag eftermiddag.

Efter fire point i to kampe var selvtilliden høj i Aarhus forud for opgøret mod lokalrivalerne fra Randers FC. Og måske også for høj for AGF. Gæsterne sad totalt på opgørets første halvdel, og kunne gå til pause foran 2-0 takket været mål fra brandvarme Viktor Lundberg og et mere tilfældigt fra Jonas Borring. Føringen kunne endda sagtens have været et mål eller to større.

Efter pausen kom der for alvor tænding på opgøret. Hjemmeholdet kom ud med arbejdshandskerne på og investeret nu mere i duellerne. Efter et kvarter fik de belønning for indsatsen, da Kim Aabech elegant kunne omsætte et meget tvivlsomt straffespark til en reducering.

Bare en håndfuld minutter senere blev det endnu værre for gæsterne, der fik smidt Mustafa Amini ud for en grov tackling. Derfra stod der hjemmeholdet på det meste, og et kvarter før tid kunne Kim Aabech så kalde sig dobbelt målscorer, da han efter en sikker afslutning skabte balance på tavlen.

Fem minutter før tid var det så Stephan Petersen, der med hovedet kunne fuldende et spektakulært comeback, inden Kasper Fisker modtog udeholdets andet røde kort. I overtiden var Randers tæt på, men bolden tog overliggeren, og AGF vandt 3-2.