FC København sagde farvel og tak for denne sæson til 16.699 tilskuere i Parken med en 1-0 sejr over Hobro. forud for mødet med oprykkerne fik Christian Poulsen blomster og et tak for denne gang med på vejen. Han stopper i FC København sammen med blandt andre Kevin Foley og Björn Sigurdarson.

Kampens eneste mål blev sendt ind ti minutter før tid af Daniel Amertey, der headede en kikset Hobro-clearing i nettet.

Kampen fik først liv i slutfasen, da begge hold begyndte at jagte mål og point efter en ellers rasende kedelige affære.

Første halvlegs højdepunkt var minut 13, da hjemmepublikum begyndte at kaste med badedyr og luftmadrasser.

Det er tradition i Parken på sidste spilledag, men ellers var der ikke meget at more sig over i de første 45 minutter.

FC København forsøgte at diktere spillet, men fik ikke skabt nævneværdige chancer.

Hobros Mads Hvilsom fik derimod et stort tilbud foræret, da Christian Poulsen blundede og med en fæl tilbagelægning sendte angriberen alene igennem, men han sparkede forbi Stephan Andersens mål.