Fik med uafgjort mod FCK lagt lidt større afstand til nedrykningsstregen

I en sæson, hvor FC København kun har afgivet 15 point i 30 kampe, må Horsens være lykkelige for, at de mandag aften kunne erobre ét af dem ved at spille 1-1 med mesterholdet. Superligakampen i Horsens begyndte ellers marerids-agtigt, da FCK allrede i det tredje minut kom foran ved 19-årige Thomas Delaney, der headede Cristiano Bolanos' præcise indlæg ind bag Søren Jochumsen i Horsens-målet. Der gik dog kun godt ti minutter, før der atter var balance på måltavlen. Landsholdsspilleren Mathias Zanka Jørgensen viste alt andet end landsholdsklasse, da han snød sin egen fremadstormende keeper, Johan Wiland, og headede bolden forbi svenskeren, så Gilberto Macena kunne sprinte forbi dem begge og score i fri position. Det var Horsens-angriberens første mål i 16 kampe. Herefter blev de 7370 tilskuere (sæsonrekord) vidne til en livlig kamp, hvor begge hold havde muligheden for at sikre sig sejren. Men det blev ved lige-ved-og-næsten for begge hold.